Witam ! Uprawia ktoś z forum ten sport? Zapraszam do rozmowy
PS: Na forum natknąłem się szukając muzy francuskiej, która dobrze pasuję do tej dyscypliny Mam nadzieje ,że znajdę tu coś ciekawego . Może coś podrzucicie oprócz Diams'a , Keny Arkan'y , Alonzo i Axiom'a
Słucham francuskiego rapu od: nie
Wiek: 21 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 561 Otrzymał 99 piw(a) Skąd: tak
Wysłany: 2010-01-14, 21:18
QuaRiS napisał/a
Czy mi się zdaje czy Parkour już nie jest teraz bardzo w modzie?
Pamiętam kiedyś jak u mnie w budzie wiele osób się jarało a teraz nic..
bo tak się jarali, że się posrali... w gimnazjum ludzie mają dużo sezonowych zajawek.
A parkour nigdy nie był w modzie, kiedyś za sprawą 13 dzielnicy czy jamy kasi wyszedł "na wierzch". Nic nowego -> ze wszystkim tak jest.
4-5 lat temu nie było tyle artykułów w internecie, nie było tylu doświadczonych osób aby się wypytać o wszystko i robiło się niepotrzebne skoki z dużych wysokości itp. no i teraz są efekty
MJ, możesz kojarzyć mnie z ksywy Pako jedynie ja Ciebie kojarzę na pewno z dawnego forum pk.bydgo.com
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.