Dołączył: 04 Mar 2008 Posty: 220 Otrzymał 15 piw(a) Skąd: WWA
Wysłany: 2009-09-06, 11:47 Imprezy w Twoim mieście
Jeśli znacie miejsca/kluby/lokale w swoim mieście gdzie można przymelanżować przy francuskim rapie dawajcie namiary.
Mieszkańcom Warszawy polecam Sheesha Lounge na Sienkiewicza - klimaty arabskie, muzyczka też z tych rejonów ale niekiedy przeplatana francuskimi numerami - szczególnie polecam imprezy Dj Omar'a (jak zobaczyłem dj'a w koszulce Mafia K'1 Fry już wiedziałem, że będzie dobrze ). Serwuje takie hiciory jak Rim K, etc.
Dużo francuzów puszcza również Dj Nat w Bollywood Lounge na ul. Przeskok. Jak ktoś lubi zapalić sheeshę, piwko, dobra szamke do tego - gwarantuję udaną nockę w tych miejscach.
A z takich miejsc stricte hip-hopowych warto polecić sety Dj Pandy w The Fresh, on zawsze zarzuci kilkoma klasykami.
Słucham francuskiego rapu od: 1998
Wiek: 27 Dołączył: 13 Gru 2008 Posty: 250 Otrzymał 28 piw(a) Skąd: Szczecin
Wysłany: 2009-09-06, 17:48
W Szczecinie z tym bardzo ciężko Ewentualnie na jakiejś imprezce DJ Twister zagra jakiś "Tonton Du Bled" lub inny numer ale nie więcej niż 2-3 kawałki na imprezie.To trochę za mało
Słucham francuskiego rapu od: dawna
Wiek: 21 Dołączył: 24 Maj 2007 Posty: 320 Otrzymał 80 piw(a) Skąd: Lublin
Wysłany: 2009-09-06, 21:07
U Nas w Lublinie w Chonabibe serwują czasem jakieś kawałki FR. Ku mojemu zaskoczeniu podczas Graffiti Jam'u (Monument Session) DJ zapodawał francuskie klasyki m.in. Aux Absents FF , oby więcej takich przedsięwzięć i kumatych ludzi za dekami !!!
_________________ Wczorajsze marzenia to dzisiejsze plany i Ziomuś damy radę wiesz ,że damy!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.