Słucham francuskiego rapu od: początku do końca
Wiek: 20 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 871 Otrzymał 75 piw(a) Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2009-05-17, 12:28
psy4 z nowym albumem to nie byl hardcore ... sam widzialem na monitorze hehe Sefyu bylby kozak ale mysle ze najwiekszym kozakiem jak dla mnie oczywiscie to cała mafia plus medine
_________________ J't'explique c'que j'kiffe, c'est de fumer des spliffs
Słucham francuskiego rapu od: roku 2004 (?)
Wiek: 21 Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 799 Otrzymał 143 piw(a) Skąd: Warszawa (Alcatraz)
Wysłany: 2009-05-17, 12:36
walić mafię, ten koncert KJ też nie powalił mnie na łopatki. całe la Boussole to by była miazga
ale zważcie, że nic z tego nie było by hardcore w Polsce. tylko IAM miał szansę, może jeszcze NTM albo FF by tak ludzi ruszyło. nic z tych co my wymieniliśmy NIE POWINNO przyjeżdżać do Polski! tylko my powinniśmy na to pojechać do Francji.
_________________ Le Savoir Est Une Arme!
I don't give orders, I make suggestions
Then walk away! I've learned my lessons
J'preferes mourir libre
Seul dans combat que j'livre
Słucham francuskiego rapu od: wschodu do zachodu :)
Wiek: 19 Dołączył: 21 Sie 2006 Posty: 821 Otrzymał 88 piw(a) Skąd: Ciechanów
Wysłany: 2009-05-17, 15:18
Escobar napisał/a
Orzech napisał/a
heheh o NTM mozemy zapomniec
zebys sie nie zdziwil
właśnie miałem info, że organizatorzy Warsaw Challenge chcieli na początku NTM zaprosić, niestety nie bardzo chcieli bo już wspólnych koncertów nie grają więc padło na IAM. Największe tłumy to zdecydowanie na Mafii by były. Z kim bym nie gadał o fr rapie to zawsze słyszę: "Mafia zajebista co?"
_________________ "Dobre czasy, złe czasy ale leje się bro!"
Słucham francuskiego rapu od: 1998
Wiek: 27 Dołączył: 13 Gru 2008 Posty: 248 Otrzymał 28 piw(a) Skąd: Szczecin
Wysłany: 2009-05-17, 18:05
Ja bym wolał Psy4 od mafii - większość userów wie dlaczego Ale myślę, że ciekawym rozwiązaniem byłby cały Sniper, albo La Brigade, ewentualnie Stress a Alizee najbardziej by się ucieszył gdyby zagrał Sinik, co też nie byłoby moim zdaniem głupim rozwiązaniem.
Słucham francuskiego rapu od: dawna
Wiek: 21 Dołączył: 24 Maj 2007 Posty: 319 Otrzymał 80 piw(a) Skąd: Lublin
Wysłany: 2009-05-17, 21:44
Dimitroff napisał/a
co wy z tym Sniperem?
Dimitroff , Adam mówi ,że z kim nie rozmawiał to wszyscy francuską scenę kojarzą z Mafią . Ode mnie SNIPER . Czy ktoś kto nie siedzi w klimacie wie kto to jest Aketo,Rohff ,czy Tunisiano?Wątpię !
_________________ Wczorajsze marzenia to dzisiejsze plany i Ziomuś damy radę wiesz ,że damy!
Słucham francuskiego rapu od: od dłuższego czasu
Wiek: 20 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 586 Otrzymał 76 piw(a) Skąd: BDG
Wysłany: 2009-05-17, 22:09
Ja również Mafia Myślę, że oni rozbujaliby publikę. Sniper też by mnie ucieszył, jednak moim zdaniem oni tak nie rozbujaliby tymi, co nie znają klimatu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.