Słucham francuskiego rapu od: nie slucham, nie lubie rapu
Wiek: 24 Dołączył: 05 Lis 2006 Posty: 487 Otrzymał 28 piw(a) Skąd: elk/warszawa
Wysłany: 2010-02-03, 20:19
myhu napisał/a
NTM prowadzi...yeahh!!!
so what ?
wg mnie nie potrzebnie zawracamy glowe chlopakom z "wc" bo cala sprawa i tak zapewne zalezy od tego kogo uda sie im sprowadzic ze stanow, jak bedzie to fejmowy artysta jak np. chlopaki z dilated peoples to z francji przyjedzie ktos pokroju tunisiano
w tym roku udalo sie sprowadzic srednie jungle brothers za to byl francuski kozak....
zapewne teraz przyjdzie czas na gwiazde z usa obym sie mylil
Słucham francuskiego rapu od: od...to było dawno :-p
Wiek: 22 Dołączyła: 08 Kwi 2009 Posty: 144 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Podkarpacie
Wysłany: 2010-02-08, 13:12
C'est Ca, ja tam myślę, że to funkcjonuje tak, jak sami sobie pomyślimy. Tak jak z przesądami: Wierzysz, to się ewentualnie spełni, masz je gdzieś, to się nie spełni.
Nie żebym zaraz myślała, że mój sen jest proroczy, bo tu samo myślenie nie wystarczy, trzeba się poprostu na koncert wybrać a żeby ten mój post taki całkiem off topicowy nie byl to dodam, że w gołosowaniu obstawilam m.in. wlasnie na psy4.
Słucham francuskiego rapu od: 2001 roku
Wysłany: 2010-02-20, 07:38
Ciężko było mi się zdecydować pomiędzy 93 a 94, ale ostatecznie zagłosowałem na ROHFFa, bo zdaje się jego występ w Polsce jest bardziej realny niżeli live NTM. wesh...
Słucham francuskiego rapu od: 2001
Wiek: 20 Dołączył: 10 Lut 2008 Posty: 90 Otrzymał 9 piw(a) Skąd: Saint Etienne
Wysłany: 2010-02-26, 08:53
freelt napisał/a
Ciężko było mi się zdecydować pomiędzy 93 a 94, ale ostatecznie zagłosowałem na ROHFFa, bo zdaje się jego występ w Polsce jest bardziej realny niżeli live NTM. wesh...
zgadzam się. zresztą trzeba też pokazać polsce kogoś kto jest teraz na czasie. NTM to legendarna grupa ale po pierwsze: rozpadli się po drugie: nie samymi legendami człowiek żyje. wiem że nie powinienem się wtrącać bo mieszkam we Francji, ale chciałem tu zamieścić swoją opinie.
Słucham francuskiego rapu od: wschodu do zachodu :)
Wiek: 19 Dołączył: 21 Sie 2006 Posty: 821 Otrzymał 88 piw(a) Skąd: Ciechanów
Wysłany: 2010-03-21, 19:27
Wiem o tym. Do końca stycznia miała być sonda ale za mało głosów oddanych by to miało jakikolwiek sens. Więc teraz sobie darujemy. Ale Ci co nie zagłosowali jeszcze niech się nie wstydzą i walą śmiało.
_________________ "Dobre czasy, złe czasy ale leje się bro!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.