michal
Wysłany: 2008-10-14, 13:02 koncert francja ... ktoś chętny???
mam pytanie czy nie chcialby sie ktos wybrac do francji na jakis koncert na pare dni bilety lotnicze nie sa za drogie wiec warto by poleciec a moze juz ktos byl lub mieszka i czesto chodzi na koncerty? i chcialby podzielic sie swoimi wrazeniami???
Słucham francuskiego rapu od: początku do końca
Wiek: 20 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 878 Otrzymał 75 piw(a) Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2008-10-14, 15:38
Ten temat przerabialem z sonsiadem ale jakos nie pykło. W sumie doleciec mozna spokojnie ale gorzej juz wiesz z sama orientacją w miescie i dorwaniem biletów i zalatwieniem noclegu. Jesli mialbys uknuty idealny plan wyjazdy to moglbym pomyslec cos. Gdyby doszlo do tego ze nasza banda uja pojechalaby do FR na koncerciwo to byłby dopiero kozak.
_________________ J't'explique c'que j'kiffe, c'est de fumer des spliffs
Słucham francuskiego rapu od: dawna
Wiek: 21 Dołączył: 24 Maj 2007 Posty: 320 Otrzymał 80 piw(a) Skąd: Lublin
Wysłany: 2008-10-15, 12:22
Ja z ziomkiem kminiłem polecieć na uraban peace 2 ,w październiku tego roku. Bilet samolotowy w obydwie strony zarezerwowany z wyprzedzeniem kosztuje 400zł Norwagian'em ,nie wiem jak teraz być może coś uległo zmianie. Wjazd na owy koncert to koszt o około 200zł , do tego trzeba doliczyć szamkę ,nocleg i podróż po mieście ,ewentualnie zwiedzanie. Orzech dobrze prawisz ,że orientacja mogłaby sprawić problem ,bo przecież Paryż to nie WWA. Najlepiej mieć kogoś znajomego ,a najlepiej rodzinę. Pociągi międzynarodowe są strasznie drogie ,a czas podróży od 15 do 22 godzin , w dodatku z przesiadką/kami. Ogólnie opcja jak najbardziej jest godna uwagi i kombinacji! ,ale przede wszystkim wszystko zależy od hajsu.
_________________ Wczorajsze marzenia to dzisiejsze plany i Ziomuś damy radę wiesz ,że damy!
Słucham francuskiego rapu od: początku do końca
Wiek: 20 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 878 Otrzymał 75 piw(a) Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2008-10-15, 13:24
Ja bym mogl jechac. Tylko musze uslyszec konkretny plan akcji i wycene całej imprezy. Bysmy sie ustawili w jakims konkretnym miejscu i razem w samolot czy pociag :d
_________________ J't'explique c'que j'kiffe, c'est de fumer des spliffs
Słucham francuskiego rapu od: od dłuższego czasu
Wiek: 20 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 586 Otrzymał 76 piw(a) Skąd: BDG
Wysłany: 2008-10-15, 17:37
Kurde ja z ogromną chęcią bym sobie pojechał... tylko kurde po pierwsze hajs, a po drugie ja teraz mam zapieprz i ciężko znaleźć choć trochę czasu ale 400zł samolotem to nie drogo... kurde pomysł ogólnie wypas, ghaa ale dokładniejszy termin coś teges?
Słucham francuskiego rapu od: wschodu do zachodu :)
Wiek: 20 Dołączył: 21 Sie 2006 Posty: 829 Otrzymał 88 piw(a) Skąd: Ciechanów
Wysłany: 2008-12-02, 23:05
Chociażby 6 grudnia w Lyonie koncert Sefyu i Medine albo Psy 4 de la rime 5 grudnia w Marsylii A swoją drogą w ostatnim czasie miał być we Frankfurcie w Niemczech Freeman + jeszcze ktoś (jakiś festiwal czy coś), wie ktoś czy ta impreza się w ogóle odbyła?
_________________ "Dobre czasy, złe czasy ale leje się bro!"
Słucham francuskiego rapu od: 2004-05 rok ?
Wiek: 21 Dołączył: 14 Lut 2008 Posty: 155 Otrzymał 71 piw(a) Skąd: Granada (esp)
Wysłany: 2008-12-03, 12:37
Adam, to trzeba z duuuzym, kilku miesiecznym wyprzedzeniem zaplanowac zeby bylo taniej. w tanich liniach te bilety drozeja praktycznie z dnia na dzien, a przed samym wyjazdem to i z 2000 zł kosztuja wiec trzeba wybrac koncert ktory bedzie w czerwcu (o ile wogole taki jest podany) i za 2 tyg kupic bilet. powazniejsza sprawa to jest
_________________ Argentina Espańa Francia Estados Unidos Polonia
Reklamator
Dołaczył: dawmo temu
Skad: W chuj daleko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.