Słucham francuskiego rapu od: 2005
Wiek: 21 Dołączył: 07 Wrz 2008 Posty: 176 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Lower Silesia
Wysłany: 2009-08-08, 10:19
Larson napisał/a
Skąd wiesz o Dewu? My razem jeszcze z NVD i Trolem tworzyliśmy ekipę WN (Wbrew Nakazom) i zagraliśmy wspólnie ponad 200 koncertów.Tak na marginesie - 23.07.2009 minęło pół roku od jego śmierci Z tej okazji zostaną wypuszczone koszulki upamiętniające Daniela.Cały dochód ze sprzedaży zostanie przekazany jego mamie.Więcej szczegółów niebawem.
Kiedyś na Hip-hop.pl była składanka pt. "Dla Dewu" stamtąd wiem o nim i jego śmierci. Fajna pomysł z tymi koszulkami.
Słucham francuskiego rapu od: 2001
Wiek: 20 Dołączył: 10 Lut 2008 Posty: 90 Otrzymał 9 piw(a) Skąd: Saint Etienne
Wysłany: 2009-08-08, 19:22
wracając do tematu:
mam pytanko: który kawałek Akhenatona jest odpowiednikiem Polskiego hymnu hip hop kempu 2007??
http://www.youtube.com/wa...feature=related
puściłem to znajomemu z Francji i stwierdził że Akhenaton ma ten sam bit.
Wiek: 20 Dołączył: 14 Maj 2009 Posty: 17 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Kraków Nowa Huta
Wysłany: 2009-08-11, 07:39
Raul napisał/a
wracając do tematu:
mam pytanko: który kawałek Akhenatona jest odpowiednikiem Polskiego hymnu hip hop kempu 2007??
http://www.youtube.com/wa...feature=related
puściłem to znajomemu z Francji i stwierdził że Akhenaton ma ten sam bit.
Jeszcze coś takiego od Muchy Blendy
Lil Jon & Ice Cube – Roll Call (Mucha Blend - La Fouine - Ca Fait Mal Remix)
The Roots – Dont Say Nuthin (Mucha Blend - Rohff - La Grande Classe)
Dołączył: 04 Mar 2008 Posty: 217 Otrzymał 15 piw(a) Skąd: WWA
Wysłany: 2009-08-11, 11:11
Jeśli mówimy o blendach to kiedyś miałem na dysku mega mixtape Dj Pandy, gdzie był blend Pezeta na bicie Fabe. W ogole genialne zmixowany projekt. Ktoś wie gdzie można to dorwać?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.