Słucham francuskiego rapu od: 4 lat
Wiek: 21 Dołączył: 10 Wrz 2006 Posty: 109 Otrzymał 18 piw(a) Skąd: Ciechanów
Wysłany: 2007-05-25, 07:49 Polska&Francja
W tym temecie piszcie jakie najbardziej lubicie piosenki polakow z goscinnym udzialem francuzow.
Piszcie rowniez jaki duet by wam najbardziej odpowiadal(polsko-francuski).A wogole podoba sie wam takie polączenie??
Mi osobiscie bardzo
ulubione piosenki:
Zipera - Przeciwnosci Losu (goscinnie Dynam)
Wwo-smak chwili (goscinnie Intouchable)
Vienio&Pele-???(nie pamieta, tytulu)
MOR.W.A-ciesz sie tym co masz (goscinine soundkail)
Słucham francuskiego rapu od: 2000
Wiek: 22 Dołączył: 07 Cze 2007 Posty: 28 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Szczecin
Wysłany: 2007-06-11, 00:56
Mnie się bardzo podobają kawałki: Soundkail feat. Jamal - Temps Maussade,
Soundkail feat. WWO, Orion... - I tak to osiągne:)
Mam nadzieje, że sam kiedyś nagram jakiś kawałek z francuzami:) Poprostu uwielbiam francuski rap:)
Słucham francuskiego rapu od: 0d 99
Wiek: 25 Dołączył: 21 Paź 2007 Posty: 335 Otrzymał 20 piw(a) Skąd: WuWua
Wysłany: 2007-11-22, 00:05
Pamietam tez ze Red (polak) nagrywal kawałki po francusku.Ogólnie to siedzi on w Szwajcarji i tam dziala chyba w jakims radiu francusko jezycznym.Fu WWO ogolnie wiekszosc kawałkow w których laczyli sily polac i francuzi okazało sie strzałem w 10.Nie przychodzi mi do głowy zaden tragiczny kawalek wszystko bylo na plus.
Słucham francuskiego rapu od: 0d 99
Wiek: 25 Dołączył: 21 Paź 2007 Posty: 335 Otrzymał 20 piw(a) Skąd: WuWua
Wysłany: 2007-11-23, 22:18
Powiem szczerze ze niektore kawałki sa dobre .Strona muzyczna stoji na naprawde najwyzszym poziomie.Posłuchaj płyt Aggro Berlin Sido Flera Bushido a stwierdzisz ze muza jest konkretna no moze nie zawsze ten jezyk wpada w ucho ale blizej z Poznania do Niemiec niz do FRANCJI.Moim zdaniem ciekawy kawałek moglby powstac z wallim z kasty bo tede to juz raczej bardziej USA.A co do kawałkow polakow z francuzami to chyba na mixtapie Prosto Jamal ma jakis kawałek
Reklamator
Dołaczył: dawmo temu
Skad: W chuj daleko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.