KikoDymas
Wysłany: 2009-05-30, 18:11 Siema co wiecie o składzie Double Pact ???
Siema co wiecie o składzie Double Pact ??? Sam niedawno zajawiłem się przeznich francuskim HH mam pytanie czy wiecie gdzie moge scagnac jakich ich album , bo z kupnem chyba niemam szans:/ Z góry dzięki za pomoc
Słucham francuskiego rapu od: początku do końca
Wiek: 20 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 871 Otrzymał 75 piw(a) Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2009-05-30, 23:04
Nie wiem o nich narazie nic ale wiem w jaki sposob mozesz dostac ich album napisałem ci na privie Jak szlachta skonczy sesje to moze zechce cos o nich powiedziec jesli beda cos wiedziec poki co musisz poczekac.
Z tego co zdarzylem oblukac to jest ich trzech : Nega , Stress i Yvan. Szwajcarskie Rap Crew ? Nie jestem totalnie tego pewien wiec odsylam do wikipedii niemieckiej -->http://de.wikipedia.org/wiki/Double_Pact#Stress
_________________ J't'explique c'que j'kiffe, c'est de fumer des spliffs
Słucham francuskiego rapu od: 2005
Wiek: 22 Dołączył: 28 Sie 2006 Posty: 442 Otrzymał 45 piw(a) Skąd: Lublin
Wysłany: 2009-05-31, 10:23
ja ma jakąś ich płytę, jak będę miał chwilę czasu po weekendzie to upnę
_________________ J’baiserai la France jusqu’a ce qu’elle m’aime
KikoDymas
Wysłany: 2009-05-31, 14:51
Dzięki Orzech akurat te 2 albumy już sciągłem , z linka do wikipedii widzę że wydali 5 albumów a więc lukam za kolejnymi:
* 1998: Pour Ma Planete Bleu
* 1999: C'est Comme La Vie
* 2006: Au Revoir (CH#11)
Gdybyś Staffo miał którys z nich lub może jakieś solówki bede wdzieczny . Pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.