Słucham francuskiego rapu od: początku do końca
Wiek: 20 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 871 Otrzymał 75 piw(a) Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2009-06-28, 22:18
Mamy pewnosc co do tych koszulek ... ? co do jakosci i tak dalej ? Własnie znalazłem Gacie tokio hotel sa chetni na to ? wlasnie ogarniam temat niedlugo podam konkrety
MJ opatentował strone bo ja nie dałem rady i wyszlo tak ze przesyłka do Polski kosztuje
do 1 kg - 22 eu
1-2 kg - 26 eu
2-3 kg - 30 eu
Biorac pod uwage ze kupimy okolo 7-10 koszulek to wyjdzie chyba wiecej niz 3 kilo. Zalozmy ze max 5 kg to mysle ze przesyłka wyniesie góra 45 euro. Przesylke dzielimy na ilosc koszulek i dolaczamy do ceny i tak kazdy wtapia za swoj tiszert i swoja czesc przesylki. MJ napisał do nich mejla z zapytaniem ile dokladnie i co i jak wiec czekamy az nam odpowiedzą i zlozymy zamowienie . Zamowienia bede przyjmował ja od dnia kiedy MJ dostanie mejla zwrotnego.) krs-one wysłał mi juz zamowienie wiec spoko ale narazie wy tego juz nie robcie zeby nie bylo chaosu.
_________________ J't'explique c'que j'kiffe, c'est de fumer des spliffs
Słucham francuskiego rapu od: od dłuższego czasu
Wiek: 20 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 586 Otrzymał 76 piw(a) Skąd: BDG
Wysłany: 2009-06-29, 09:50
Email przyjdzie do Ciebie Orzech jak go dostaniesz to mi podeślij, to przeczytam co i jak.
Również jestem chętny na koszulinę Moim zdaniem wyglądają na solidne, nie sądzę aby to była własna robota w końcu jest to jakiś szanujący się sklep - tak myślę
Słucham francuskiego rapu od: wschodu do zachodu :)
Wiek: 19 Dołączył: 21 Sie 2006 Posty: 821 Otrzymał 88 piw(a) Skąd: Ciechanów
Wysłany: 2009-07-03, 00:50
Można by było tez kiedyś się zebrać i zamówić płytki, np. tutaj jest troche do wyboru: http://shop.strato.de/epa...jectID=12363282 z Niemiec przesyłka, 12 euro, więc 50zł ma kilka osób by uszło
_________________ "Dobre czasy, złe czasy ale leje się bro!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.