Słucham francuskiego rapu od: od dłuższego czasu
Wiek: 20 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 586 Otrzymał 76 piw(a) Skąd: BDG
Wysłany: 2007-08-17, 23:09
Zacznę od tego, a raczej tych na których się "wychowałem" czyli cały skład La Brigade, oczywiście wszystkich równo lubię, więc bez wyróżnień. Jakoś nie zauważyłem, żeby ktoś o nich wspomniał
Poza nimi to jeszcze Sniper jako grupa. Z osób się wyróżniających dla mnie, jest Tunisiano. Kolejną osobą, już nie grupą, jest Bakar. Podoba mi się u niego klimat i melodyczność z jaką rapuje. Następna w kolejności jest rap w żeńskim wykonaniu, by je nie dyskryminować w tej kategorii hehe na tym miejscu plasuje się u mnie Keny Arkana za flow, rytmiczność i przekaz. Możliwe, że byłaby wyżej, ale od niedawna jej słucham, więc znajduje się tutaj, a nie inaczej. Później jest NTM jako skład i Sinik jako wykonawca. Nie będę wypowiadał się na ich temat bo nie mam całych płyt, tylko pojedyńcze utwory, jednak prezentują dość dobry poziom, jeżeli chodzi o tych pierwszych, natomiast ten drugi jest całkiem niezły no to tyle jak na razie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.