Słucham francuskiego rapu od: wschodu do zachodu :)
Wiek: 19 Dołączył: 21 Sie 2006 Posty: 821 Otrzymał 88 piw(a) Skąd: Ciechanów
Wysłany: 2009-06-03, 22:39
To ja Wam powiem jako ciekawostkę, że mój kolega jak pije piwo z puszki otwiera je... zębami. Kiedyś pijemy a on puszkę do buzi i coś kreci, kręci by za chwile... odczepić całą ta metalową część i mieć kufelek hehe strasznie dziwnie to wyglądało, na melanż kozacka akcja jak ktos tego nie widział to ubaw gwarantowany.
_________________ "Dobre czasy, złe czasy ale leje się bro!"
Słucham francuskiego rapu od: początku do końca
Wiek: 20 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 871 Otrzymał 75 piw(a) Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2009-06-04, 21:13
To piwo z colą to jest jakas prowokacja forumowa ?:D spoko kazdy ma swoj gust ale dla mnie piwo zostalo stworzone wlasnie tak by mialo swoj smak... Dodatki typu cola sok dodaje tylko do trunku ktory sam w sobie ma zbyt mocny smak by go wypic czyli jakas wodka czy jin. Wedlug mnie piwo musi miec swoja gorycz ...
_________________ J't'explique c'que j'kiffe, c'est de fumer des spliffs
Wiek: 20 Dołączył: 14 Maj 2009 Posty: 17 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Kraków Nowa Huta
Wysłany: 2009-06-16, 00:28
To zależy od funduszy
Jeżeli dysponuje dużą ilością to Whisky( Przeważnie Passporta)
A tak ogólnie to Żołądkowa oczywiście najlepsza bez przepity
Piwa powiem szczerze,że nie bardzo mi podchodzi ale jak już coś to Lech najlepszy
Słucham francuskiego rapu od: 2001
Wiek: 20 Dołączył: 10 Lut 2008 Posty: 90 Otrzymał 9 piw(a) Skąd: Saint Etienne
Wysłany: 2009-06-20, 21:14
Orzech napisał/a
To piwo z colą to jest jakas prowokacja forumowa ?:D.
bez kitu to nie są żadne jaja poza tym jak spróbujesz to pogadamy. to tak jakbyś powiedział że nie smakują ci krewedki chociaż nie miałeś ich w ustach, ale mówiąc tak na poważnie to nie dziwi mnie twoja reakcja bo wszyscy którym opowiadam jaki jest mój ulubiony trunek to się dziwią.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.