Ja lubię Absith+7up,Whisky+Coca Cola,Gin+Shweppes a z wódek,to Wisniówki,Żołądkowa z mieta lub bez ,Sobieski mandarynkowy(pycha!) no i Balsam Pomorski...
_________________ La parole est d'argent mais le silence est d'or
Słucham francuskiego rapu od: roku 2004 (?)
Wiek: 21 Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 799 Otrzymał 143 piw(a) Skąd: Warszawa (Alcatraz)
Wysłany: 2009-05-09, 23:30
Piwo to mojego życia paliwo
A tak na serio to od jakiegoś czasu też mniej piję. Jeśli już to piwko z kumplem gdzieś na jakiejś ławce, murku, w pokoju... Ale nie za często.
_________________ Le Savoir Est Une Arme!
I don't give orders, I make suggestions
Then walk away! I've learned my lessons
J'preferes mourir libre
Seul dans combat que j'livre
Słucham francuskiego rapu od: wschodu do zachodu :)
Wiek: 19 Dołączył: 21 Sie 2006 Posty: 821 Otrzymał 88 piw(a) Skąd: Ciechanów
Wysłany: 2009-05-09, 23:37
No ja to właściwie lubię ale okazji w sumie troche brakuje ostatnio. Nie piłem w ubiegłym roku chyba 4 miesiące (siłka to się zawziąłem żeby nie pić) to potem jak na imprezkę zawitałem o 17 to o 19 już spałem hehe teraz po tej maturce trzeba będzie odreagować... oj tak... no i wakacje jak najbardziej wiadomo, a potem studia, praca więc od święta pewnie Także lubię ale odmówić jak potrzeba tez potrafię i to żaden powód do wstydu
_________________ "Dobre czasy, złe czasy ale leje się bro!"
Słucham francuskiego rapu od: od dłuższego czasu
Wiek: 20 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 586 Otrzymał 76 piw(a) Skąd: BDG
Wysłany: 2009-05-11, 19:50
Escobar napisał/a
ja pije znacznie mniej....piwa, wodka zawsze spoko, ale tylko w drinach, najlepiej z sokami...
podobnie. Piwo mi nie wchodzi, nie smakuje, jak już piję to musi być niezła okazja Wolę drinki i tu można powiedzieć, że jestem smakoszem i często próbuję czegoś nowego.
Z typowych to sok bananowy, porzeczkowy + vodka.
Słucham francuskiego rapu od: 2001
Wiek: 20 Dołączył: 10 Lut 2008 Posty: 90 Otrzymał 9 piw(a) Skąd: Saint Etienne
Wysłany: 2009-06-03, 22:29
ja najbardziej lubię piwo z colą(Coca lub Pepsi ale wolę Pepsi). wszystko zaczęło się gdy znajomy moich rodziców który jest polakiem wychowanym w niemczech w mieście przy granicy niemiecko-holenderskiej podczas oglądania jednego meczu zaproponował mi piwo z colą. już wcześniej chciałem czegoś takiego spróbować ale bałem się olbrzymiego kaca na szczęście wypiłem piwo z colą i nie było aż tak źle. od tamtej pory jak oglądaliśmy mecze piłki nożnej zawsze przynosił piwo i colę i jakoś mi tak zostało. reszta na mnie patrzy dziwnie ale o gustach się nie dyskutuje.
_________________ pas pour la droite extremal
Reklamator
Dołaczył: dawmo temu
Skad: W chuj daleko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.