Słucham francuskiego rapu od: 7 rano
Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 616 Otrzymał 126 piw(a) Skąd: ta ponura mina?
Wysłany: 2007-09-26, 15:52 du po liss
Zauważyłem, że brakuje nam takiego tematu na forum. A jak widać po niektórych postach, taka potrzeba nawet jest.
Czasem jest tak, że trzeba komuś pokadzić -> a nie ma gdzie. Postawić "piwko" to czasem za mało (choć namawiam do tego). W różnych tematach (czy to w "Aktualnościach" czy innych) trochę nie wypada -> a nawet jest zabronione -> może prowadzić nawet do nie miłych w skutkach konsekwenci -> patrz regulamin
Wiadomo człowiek jest taką istotą, że lubi o sobie dobre rzeczy słyszeć, a i prawienie komuś komplementów też może być przyjemne choć odbierane może być różnie
Ale tak na poważnie to potraktujmy taki temat z przymrużeniem oka hehehe
Ja ze swoje strony chciałem bardzo serdecznie podziękować Adamowi za dotychczasową współpracę, powierzoną funkcję i wogóle. Naprawdę powstanie jakiegoś forum strikte o francach było potrzebne -> za moich czasów brakowało takich różnych miejsc o FHH w jezyku ojczystym (no może jedna strona była), gdzie można by się wypowiedzieć i coś nowego dowiedzieć. Wiadomo każdy ma jakieś swoje różne zboczenia i czasem dobrze jest wiedzieć, że nie jesteśmy sami -> a i może to okazać się (z ulgą) nawet całkiem normalnym odruchem (tudzież zachowaniem). Wiadomo, że jeszcze wiele pracy przed nami, dopiero trzeba się na tą góre wdrapywać (choć nie widać nawet jej wierzchołka). Poziom nie jest jeszcze wymarzony ale mam nadzieję, że inni włączą się do poważniejszej gry i pomogą (pomożecie ?). Przydały by się również jakieś nowe osoby (świeża krew). No ale trudno -> widać nie mają takiej potrzeby. Niby userzy się rejestrują ale nic z tego nie wynika. Nie należy też zbytnio przesadzać: wiadomo każdy ma swoje jakieś życie i też coś w nim do zrobienia. Nie ma co na poważnie się angażować ale zawsze to miło jak coś się rozwija, a i nie kosztuje nas to zbyt wiele. Różnie to na przestrzeni tych lat wyglądało (pamiętam jeszcze poprzednią stronę). Zawsze jakoś ta wspólna pasja nas łączyła (choć z tym akurat różnie było -> wiadomo każdy ma swoją własną wizję, a i do końca nie wiem jak to się właściwie stało, że tak się pojebało). W końcu muzyka ma łączyć a nie dzielić.
Hehehe -> miało być miło i same komplementy a tu takie jakieś smuty. No ale trudno. Już napisane.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
To teraz bardziej miło. Koleżanka: Meuf (Gosia - dla znajomych )
Gosia jak zauważyliście należy do piękniejszej z płci. Poza tym jest moderatorem, a więc z racji pełnionej funkcji (choć nie tylko) trzeba się z nią liczyć. A serio: Naprawdę to wielka przyjemność z nią współpracować. Jest to bardzo miła i uczynna osoba, z szeroką wiedzę (nie jednego chłopa by pokonała -> z pewnością), którą chętnie się z nami wszystkimi dzieli (i o to właśnie chodzi). Nie wiem jak to się stało, że do Nas zajrzałaś ale cieszę się, że zostałaś i z nami jesteś. Wniosłaś nowe spojrzenie do naszej męskiej większości (świadomości). Mam nadzieję, że zostaniesz do końca.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kto tam następny: miszczu i Staffo -> zawsze aktywni
Zawsze można liczyć na Wasze komentarze. Jesteście z Nami i z nami zostaniecie to już pewne. Ale serio: bardzo dobre chłopaki z nich są, i uczynne hehe -> to się liczy.
Dobra zostawie sobie trochę na później Teraz to można sobie użyć.
Słucham francuskiego rapu od: wschodu do zachodu :)
Wiek: 19 Dołączył: 21 Sie 2006 Posty: 821 Otrzymał 88 piw(a) Skąd: Ciechanów
Wysłany: 2007-09-26, 21:48
MI dziękować nie ma za co, dziękować trzeba tym dzięki, którym te forum 'zyję' w sensie pisania postów, tematów itp. Dzieki wszystkim, że jesteście bo to dzięki wam te forum istnieje Mam nadzieję, że to co teraz na nim jest to namiastka tego co jeszcze będzie piszcie śmiało w 'propozycjach' pomysły, sugestie itd itd. te forum jest dla was i to Wy je tworzycie nie ja Nie to, że 'du po liss' ale pozdrawiam wszystkich ludzi z tego forum (szczególnie tych którym w większym lub mniejszym stopniu dobro forum leży na sercu), kolegów, koleżanki rodziców oraz wszystkich którzy życzą mi jak najlepiej i są ze mną
_________________ "Dobre czasy, złe czasy ale leje się bro!"
Lunatyk
Słucham francuskiego rapu od: uhuhu...
Wiek: 24 Dołączył: 27 Sie 2007 Posty: 104 Otrzymał 22 piw(a) Skąd: WWA
Wysłany: 2007-09-28, 14:46
hehe
du po liss raczej bym sie nie nazwał ale bardzo sie ciesze ze jest takie forum jak to, bardzo czegos takiego potrzebowalem, rapu z Francji slucham od kiedy w ogole zaczalem sluchac rapu hehe wiec troche czasu juz minelo
bardzo szanuje zdanie kazdego - i najwazniejsze jest to - ze kazdy ma prawo do swojego zdania
z calym szacunkiem dla wszystkich
p.s. hehe czyli niby temat jest moj
ale jesli chodzi o ideal kobiety - nawiazujac do wypowiedz kolegi wyzej - to bardzo cenie u kobiet zainteresowania takie same jakie ja mam - ciezko znalezc plec piekna co slucha francuskiego rapu - dlatego za to duzzzzzzzzzzzzy plus
Słucham francuskiego rapu od: ...szalenie długo
Wiek: 20 Dołączyła: 02 Mar 2007 Posty: 345 Otrzymał 118 piw(a) Skąd: Zachód/Toruń
Wysłany: 2007-09-28, 17:36
Hmm... temat bardzo aktualny bynajmniej takie odnosze wrażenie
Wobec takiej okoliczności, by posmarować Wam Panowie, nie omieszkam skorzystać.
Paweł (Kocz) pięknie dziękuję, że tak angażujesz się w to forum. Zawsze dajesz mi pomocną dłoń, gdy nie moge sobie z czymś poradzić, bądz za cholere czegoś znaleść--> niezawodny i WIELKA studnia informacji o rapie francuskim . Pięknie dziękuje również za ciepłe przyjęcie, bo w końcu Ty mnie tu powitałeś pierwszy i za maila, gdy znikłam na dłużej. I nie wybieram się nigdzie jeszcze troszke Was pomęcze swoim wejrzeniem.
Marcin (MnKone) za aktywną postawę i żywe zainteresowanie tym, co się dzieje na scenie FR i nie tylko na tej . Za wiedzę, którą się dzielisz się z Nami, za czas, który poświecasz. Zawsze "obecny" i gotowy do dzialania.
Tomek (Staffo) w większości jak powyżej. Dzięki mocno, że jesteś Za uświadamianie mnie w moich lukach muzycznych oraz za motywacje do poszukiwań.
Adam Bless, za to, że ja tu jestem! Gdyby nie Twoja praca, nie byłoby tego forum, a więc nie miałabym szansy objawienia się jako kobieta miłujaca rap francais. Za wszystkie rady, pomysły, nominację (mam okazję, by ponownie podziękować) moderatorki.
Miszczu, Borkoś, Lunatyk, Escobar, Piotrek_16 i reszcie,ktorej nie wymienie ze wzgledu na ekonomicznosc miejsca postowego.... Wam również dziękuje za aktywnosc
I... niesamowicie przyjemnie czuje się połechana Naprawde miło było przeczytać Wasze słowa. Dzięki!
_________________ " W Bezkresie swój byt spełnieniem skromnie zaznacz "
Ostatnio zmieniony przez Meuf 2007-09-28, 18:48, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2007-09-28, 19:47
Widzę, że temat zyskuje uznanie ale nie zapominajcie o głównym zagadnieniu naszego forum. Pierwsze moje spostrzeżenie jest takie, że w żadnym innym temacie nie widziałem aż tylu postawionych piw. Widać wszyscy wiedzą jak obsługiwać ten mały guziczek.
Ojcze chrzestny wybacz, że Cię ominąłem. Myślałem, że nas porzuciłeś. adamsfc, jak już się odezwie to z jajem. Jeden z prekursorów, człowiek od brudnej roboty, nawet samemu coś tam w swojej kuchni pichci potajemnie. Mimo drobnych nieporozumień i skąpej aktywności ( ) został z nami. Pamiętam go jeszcze z poprzedniej odsłony forum i jednocześnie tęsknie za starym adamsfc'em. Zawsze był jedną z wyróżniających się osób ale widać na stare lata zupełnie sflaczał Kuźwa co z Tobą ?
------------------------------------------------------------------------------------------------------
mnkone -> wiedziałem, że o kimś zapomniałem. Taki cichy bohater ostatniego czasu. Wybacz. Jego ostatnie poczynania mogą imponować. Bezinteresownie rąbie produkcje za produkcją, do tego dokłada wykonawcami -> aż miło popatrzeć. Nie myśl, że nie zauważyłem -> tak trzymaj. Więcej takich, więcej nam potrzeba.
Jak to mówią: "bez smarowania nie ma jechania" -> proszę proszę ile du po liss'ów. Ale trzeba przyznać, że takie ordynarne lizusostwo bywa przyjemne. Dodatkowo kilka darmowych piwek można zyskać.
P.S. Musicie przyznać, że łatwo jest komuś nawrzucaj ordynarnie od różnych -> trudniej jest napisać coś prawdziwego i pozytywnego jednocześnie.
Lunatyk, nie prawda temat jest mój ale inspiracje zawdzięczam Tobie Co liczy się jak najbardziej na plus. Pozdro
Słucham francuskiego rapu od: lat
Wiek: 21 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 492 Otrzymał 181 piw(a) Skąd: WueM
Wysłany: 2007-09-28, 21:19
Dobra czas bym ja sie podlizał
Pierwsze propsy dla Starej Gwardii :Adam,Koczoturian,Staffo,miszczu no i nasza wspaniała moderatorka Meuf.Ciesze sie,ze mozemy razem (jak to nazwac) "współpracowac" w miłej atmosferze.
Second props:zapomniani->tak naprawde to powiniscie byc wyzej lucio,adamsfc,sonsiad,maks aka peesgie,schmeichel.Nie mam pojecia co sie z wami dzieje ale mam nadzieje ,ze macie sie dobrze :)Oby stare czasy wróciły(choc nie twierdze wcale ,ze obecnie jest zle)
Third Props->New Cats On Tha Block -Escobar(koles,co z Tobą ?dawaj dawaj eloxx,Borkoś,Lunatyk,ghostface(powinienem Ci skopac dupe )Piotrek_16 i cała reszta...czuje sie jakbym pisał propsy na wkładke do plyty hehe
Słucham francuskiego rapu od: 2005
Wiek: 22 Dołączył: 28 Sie 2006 Posty: 442 Otrzymał 45 piw(a) Skąd: Lublin
Wysłany: 2007-09-28, 21:38
No i ja się zjawię ze swoimi trzema groszami . No przede wszystkim big up dla tych wszystkich dzięki którym to forum żyje, trwa. Za to że można tu znaleźć to czego się szuka, za to że można liczyć na pomocną dłoń kogoś bardziej obcykanego w temacie, a czasem po prostu oderwać sie od muzyki i najzwyczajniej w świecie pobrechtać się czy pospamować
_________________ J’baiserai la France jusqu’a ce qu’elle m’aime
Słucham francuskiego rapu od: nie
Wiek: 20 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 560 Otrzymał 98 piw(a) Skąd: tak
Wysłany: 2007-09-29, 19:10
Nazwa tematu odziwo kpjazy mi sie z polityką, Po, Lis, jakby zminic w lissie l na p to jeszcze Pis mozna znalesc ale na powaznie to co? Z tematu robi sie mała knajpka, zawsze mozna wejść postawić komuś piwo, z piciem jest juz troche trudniej
Zmiezajac do sedna, to powiem tyle: fajnie, ze jest jakies miejsce o takiej tematyce i ludzie z ktorymi mozna powymieniac poglady, moze jest ich zliczona ilosc, ale zawsze lepsi tacy niz zadni
Dobrze, że sa tacy ludzie, którzy potrafia sie dzielić swa wiedza, zasobami albumowymi a także pogladami. Niektorych z Was są starsi, niektórzy młodsi, inni czarni(??:D) a jeszcze innych ników nawet nie wiem jak sie czyta czy tez co oznaczają(np. mnkone, sorki ale nie mam pojecia jesk sie to czyta czy EmEnKone, EmEnKaŁan, MNykone czy jeszcze inaczej ), ale mniejsza o to. Najważniesze ze as Tacy ludzie, z ktoymi mozna pogadac, wymienic zdania, posmiac sie z siebie itd mimo iz sie nie znamy. Jak by to było w reklami Pis(uaru), rzekłbym Mordy wy moje, pozdro dla Was, dzieki Wam takie cos istneije i ma istnieć, by żyło się lepiej... Wszystkim (to akurat z Po )
Na koniec pewien cytat do Was (w troche innej wersji, ale pewno wszyscy wiedzą skad to ), a więc:
Musicie być jak lwy....
Jak wściekłe byki....
Jak Tommy Lee Dżons w Ścigamym....
No to spieprzam
To ten zły też coś napisze:P
Przeglądam sobie forum, bo nie mam czasu na nic więcej, ani na tu ani .info... Dobrze, że stronka istnieje dalej, czas łagodzi stare waśnie przynajmniej z mojej strony tak jest. Życzę powodzenia. Pozdrawiam starą gwardię i nowy zaciąg również. Powodzenia.
Wysłany: 2007-10-05, 22:33
Ho ho co to jakiś dzień cudów ? Witam Sonsiada, co tam słychać ? Minęły wieki. Prawie jakbyśmy dinozaury ożywili Najpierw adamsfc teraz Ty. Świetnie Was znowu czytać. Mam nadzieję, że od czasu do czasu coś tam skrobniesz w wolnej chwili. Pozdrawiam.
Ho ho co to jakiś dzień cudów ? Witam Sonsiada, co tam słychać ? Minęły wieki. Prawie jakbyśmy dinozaury ożywili Najpierw adamsfc teraz Ty. Świetnie Was znowu czytać. Mam nadzieję, że od czasu do czasu coś tam skrobniesz w wolnej chwili. Pozdrawiam.
P.S. Waśnie, jakie waśnie ?
Witam. Siedze sobie w Uk i nic ciekawego w sumie. Czasu nie ma na to co kiedys, wiadomo, nie mieszkam z rodzicami juz, trzeba iwecej rzeczy ogarnac, praca a do tego pozniej w domu, i nie ma czasu na stare zajawki, ale stronki o francuskim rapie ogarniam dalej, tylko, ze nie juz tak czesto. Z najwiekszymi nowosciami z fr tez na bierzaco staram sie byc, gorzej z wyszukiwaniem perelek, ale jakos leci, nie narzekam. Pozdro Forum
Słucham francuskiego rapu od: od...to było dawno :-p
Wiek: 22 Dołączyła: 08 Kwi 2009 Posty: 144 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Podkarpacie
Wysłany: 2009-09-28, 21:10
Jak to się stało, że dopiero wczoraj zobaczyłam to miejsce pełne komplementów
Skoro jest taka możliwość, to ja też troszeczkę posłodzę Temat od dawna nieżywy, wiec czas go wskrzesić.
No ale chyba wystarczy już tego wstępu.
Najpierw podziękowania dla osoby, która powiedziała mi o istnieniu tego forum. Tak tak Staffo to o Tobie Fajnie, że napisałeś akurat wtedy, gdy się zastanawiałam: "Gdzie są ci fr. rap słuchacze?" Fajnie było wreszcie tak rozprawiać o rożnych wykonawcach oraz dowiedzieć się i posłuchać czegoś nowego.
Następny na liście jest MJ Normalnie lubię z Tobą gadać Doceniam też to, ze też dzielisz się ze mną zachomikowaną kolekcją muzyczną
Dzięki wszystkim, z którymi miałam okazję zamienić tu choć jedno zdanie, wymieniać opinie na różne różniste tematy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.