Słucham francuskiego rapu od: wschodu do zachodu :)
Wiek: 19 Dołączył: 21 Sie 2006 Posty: 821 Otrzymał 88 piw(a) Skąd: Ciechanów
Wysłany: 2007-06-26, 12:05 Galeria userów
Wiec zamieszczajcie swoje fotki jak macie dzięki temu lepiej sie poznamy a może kogoś poznamy znajomego
Zbędne komentarze i śmiech zakończa sie ostrzeżeniem wiec proszę same zdjęcia
Obecnie na kompie nie mam żadnego swojego (format wszystko zniszczył ) Dzisiaj lub jutro może coś skołuje nowego
EDIT: dodaje foto:
_________________ "Dobre czasy, złe czasy ale leje się bro!"
Słucham francuskiego rapu od: ...szalenie długo
Wiek: 20 Dołączyła: 02 Mar 2007 Posty: 345 Otrzymał 118 piw(a) Skąd: Zachód/Toruń
Wysłany: 2007-06-29, 23:10
Saires... no wiesz Oczywiscie ze wystarczają. Jesli sie zbiore w sobie ukaze nieco wiecej
I przy Twoim zdjeciu oczywiscie mialam kłopoty z kierunkami lol jednak gdy juz w koncu doszłam do tego, ktora to prawa strona i tak mam pewne watpliwosci ktory z prawej to Ty Jakas moze czerwona strzałka ?
Słucham francuskiego rapu od: od dłuższego czasu
Wiek: 20 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 586 Otrzymał 76 piw(a) Skąd: BDG
Wysłany: 2007-11-22, 16:24
Nikt by się nie obraził Meuf, gdybyś zamieściła coś więcej
A ogólnie to nieznam się na chłopakach, więc niewiem czy są przystojni czy jak wy to dziewczyny mówicie.
Gustuję w płci przeciwnej
Skad: W chuj daleko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.