Słucham francuskiego rapu od: since i was born
Wiek: 21 Dołączył: 27 Maj 2008 Posty: 88 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-09-02, 21:04
niech kazdy robi to co chce i to co lubi, jestes soba to zyjesz na luzie aczkolwiek, jezeli mam mowic za siebie to wolny od jakichkolwiek uprzedzen nie jestem i chyba z pewnymi postawami ludzi sie nigdy nie pogodze
Słucham francuskiego rapu od: wschodu do zachodu :)
Wiek: 19 Dołączył: 21 Sie 2006 Posty: 821 Otrzymał 88 piw(a) Skąd: Ciechanów
Wysłany: 2009-09-19, 18:14
A propo tych rozmów jeszcze w autobusach... kurwa, dzisiaj jadąc stołecznym autobusem słyszałem rozmowę 6 gimnazjalistek które rozmawiały o tym kto i jakie komentarze zostawił im na naszej klasie... To była najgorsza 15 minutowa jazda autobusem w moim życiu, nikomu nie polecam.
_________________ "Dobre czasy, złe czasy ale leje się bro!"
Słucham francuskiego rapu od: 7 rano
Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 616 Otrzymał 126 piw(a) Skąd: ta ponura mina?
Wysłany: 2009-09-20, 19:03
O czymś rozmawiać trzeba podczas jazdy. Każdy gada jak umie i co mu się podoba. W danym momencie widać to je zajęło. Adam, przywykniesz
To dopiero by było, gdyby wszyscy na mądre tematy ciągle rozmawiali. To dopiero, wsiadasz do tramwaju o 6:00 a tam dyskusja (kłótnia) na pół pojazdu na temat filozofii czy poezji. To dopiero byłaby dewiacja. Albo lepiej - karać ludzi mandatem za płytkie wypowiedzi podczas jazdy środkiem komunikacji miejskiej.
Toż to jak skecz z Monthy Pyton'a. W sumie, to chyba nie ma mądrych tematów do rozmów w takim momencie ?? Może lepiej nic nie mówić ?
Słucham francuskiego rapu od: nie
Wiek: 20 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 560 Otrzymał 98 piw(a) Skąd: tak
Wysłany: 2009-09-20, 19:37
Adam napisał/a
naszej klasie
to ten portal nie spadł jeszcze do lamusa?
Ja następnym razem chyba zacznę się lampić na takie osobniki i poczekam na reakcję - prawdopodobnie pojazd - po czym się uśmiechnę i wysiądę niestety nie usłyszałbym w takiej sytuacji reszty ciepłych słów pod moim adresem...
Koczuś, mądre tematy, a jakie to są? Dla każdego dziedzina debilizmu obiera inny zbiór. Dla mnie głupie tematy to jedno, dla nastolatków drugie, dla polityka jeszcze coś innego, a dla filozofa cała reszta poza jego światem. Przykładów może być wiele Ale szczerze mówiąc to ja wolałbym słuchać o poezji czy filozofii niż obecnie panującego nam miłościwi slangu młodzieżowego wyposażonego w słowa klucze: słit, focia tudzież kofany (w mowie pisanej nie umiem ich przytoczyć).
koczoturian napisał/a
Może lepiej nic nie mówić ?
Hiehie, mozna zawsze popatrzyć przez okienko Czasem akcje na drodze są ciekawsze niż w komunikacji miejskiej. No chyba, że pojazd jest konserwą to wtedy trzeba się rozpychać aby coś zobaczyć.
Najlepiej to się podróżuje komunikacją nocną. Wszyscy albo podpici i każdy temat wydaje się mądry, albo zalani w trupa i nic nie mówią.
Słucham francuskiego rapu od: dawna
Wiek: 21 Dołączył: 24 Maj 2007 Posty: 319 Otrzymał 80 piw(a) Skąd: Lublin
Wysłany: 2009-09-21, 12:36
Ja ostatnimi czasy oglądam filmy w komórce, przeplatam to słuchaniem mp3-niezawodny zagłuszacz debilnych rozmów, tudzież sytuacji w różnych środkach komunikacji .
_________________ Wczorajsze marzenia to dzisiejsze plany i Ziomuś damy radę wiesz ,że damy!
Słucham francuskiego rapu od: since i was born
Wiek: 21 Dołączył: 27 Maj 2008 Posty: 88 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-09-22, 15:33
dokladnie, albo jak jest opcja, ze sluchawki leca w hooya, i np dziala jedna! wtedy jest przypal, bo nawet mimo checi ogromnych jestes zmuswzony sluchac tych bzdur!
Słucham francuskiego rapu od: od dłuższego czasu
Wiek: 20 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 586 Otrzymał 76 piw(a) Skąd: BDG
Wysłany: 2009-09-22, 16:12
Nk to jedno, a drugie kiedy zaczną gadać o facetach. Ten to, ten tamto etc.
Ja zawsze mam ze sobą słuchawki i muzę, bez tego ani rusz. Jak bateria padnie to zawsze pozostaje chociaż nucenie
Słucham francuskiego rapu od: od...to było dawno :-p
Wiek: 22 Dołączyła: 08 Kwi 2009 Posty: 144 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Podkarpacie
Wysłany: 2009-09-22, 17:31
A Wy to co o dziewczynach nie gadacie? Ja tam podróżuję w miarę często PKSami. Tu ludzie są przeważnie małomówni więc jest spokój, czasem się złoży, że kierowca załączy moje ulubione Radio Zet i jest extra .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.