Wbija prawie codziennie:) Tylko nie ma czasu, zeby cos napisac sensownego, albo po prostu nie ma o czym. Troche sie pozmienialo, nie mam juz tyle czasu na ogarniecie muzy, troche mi sie klimaty pozmienialy, co nie zmienia faktu, ze plyty ktore powinienem sprawdzic zawsze sprawdzam. Ostatnio Medine, Booba, MacTyer, czyli z wielkimi na czasie jestem w miare:) A co do forum to sie dzieje i dobrze, aktualnie chyba jedyne miejsce o takiej tematyce w sieci i najlepsze zarazem.
Pozdro dla starych i nowych wyjadaczy
Btw: Moze zasluzylem juz czasowo na zdjecie ostrzezen:P Skladam uprzejma prosbe:)
Słucham francuskiego rapu od: nie
Wiek: 20 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 560 Otrzymał 98 piw(a) Skąd: tak
Wysłany: 2008-11-26, 21:55
Dobra to może coś ode mnie jako, że jestem w stanie zwanym "po kilku głębszych"
Proponuję zdjąć karę z Sonsiada, swoje odsiedział, przemyślał na emigracji, teraz wie jakie błędy popełnił. Przecież nie można mieć mu za złe czegoś co było dawno temu i czego nikt nie pamięta -> Adam przemyśl
Pozdro starej gwardii i nowej
Słucham francuskiego rapu od: Kilka lat
Wiek: 25 Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 34 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Wroc?aw
Wysłany: 2008-12-19, 23:36
Hehe to i ja sie podczepie pod temacik. Witam po bardzo długiej przerwie. W sumie nawet nie pamiętam kiedy byłem tu po raz ostatni...heh. Kurcze tyle płyt mi przeszło koło nosa, może uda mi sie jakoś zaległości nadrobić, choć z każdym dzniem jest coraz ciężej. Praca, studia, kobieta, i jeszcze więcej zajęć pobocznych...Zajawka już nie ta, klimat słuchanej muzy też troche inny...
Nie zmienia to faktu, że kilka płytek przez was polecanych sprawdze.
Miło widzieć tych, którzy byli na forum, kiedy jeszcze byłem aktywnym userem...
Pozdro!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.