Słucham francuskiego rapu od: nie
Wiek: 20 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 560 Otrzymał 98 piw(a) Skąd: tak
Wysłany: 2008-04-23, 23:26
Nie ma bata, od razu rezerwuję sobie prawa autorskie do bycia ojcem chrzestnym ich pierwszego potomka. W końcu będzie się uczyć od najlepszych
Aha, kwiaty, kwiaty!! nie zapomnij o kwiatach.
Ech... biedny chłopak, w takim wieku chce się już pozbawić resztek wolności
Słucham francuskiego rapu od: Niedawna
Wysłany: 2008-04-24, 07:17
A tak ogolnie to tak sobie to wyobrazam...Duzy piekny ogrod Bialy oltarz pod najstarsza z jablonek tam posadzonych ;] wogol tysiace troszke mniejszych ...na slubie oczywiscie tylko rodzina(w tym francuskirap.com)Druzyna to rodzina ;] za oltarzem stoja najlepsi raperzy wybrani przez scarface ;P (nie znam jeszcze dobrze Francuskiego rapu) ;] Ojć ale pieknie byloby...Aha i slub udzielany we francuskim jezyku zakonczany francuski pocalunkiem
Słucham francuskiego rapu od: dawna
Wiek: 21 Dołączył: 24 Maj 2007 Posty: 319 Otrzymał 80 piw(a) Skąd: Lublin
Wysłany: 2008-04-24, 07:55
Hehe a to się porobiło nie powiem,no to teraz musisz jechać do Francji się oświadczyć w realu no a na weselicho to oczywiście cały dream team francuskirap.com musi być zaproszony
_________________ Wczorajsze marzenia to dzisiejsze plany i Ziomuś damy radę wiesz ,że damy!
Słucham francuskiego rapu od: od dłuższego czasu
Wiek: 20 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 586 Otrzymał 76 piw(a) Skąd: BDG
Wysłany: 2008-04-25, 21:35
gadaj cały czas łi łi bądź kwicz jak świnia na to samo wychodzi
a tak skoro poruszamy taki temat to ja jutro mam miesiącówę i żonaty jestem od 1.5 roku
Słucham francuskiego rapu od: nie
Wiek: 20 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 560 Otrzymał 98 piw(a) Skąd: tak
Wysłany: 2008-04-27, 20:21
knolek14 napisał/a
To mial byc Temat poswiecony Slubowi i wszystkiemu co z nim zwiazane a jakby nie patrzec miesiaczka ze slubem ma niewiele wspolnego ;P
A żebyś się chłopaku nie zdziwił.
Jak baba ma okres to ślubu nie masz co brać bo się jeszcze rozmyśli przed ołtarzem, albo zacznie ci wypominać co masz nie tak... One tak mają
Drugi powód w noc poślubną to sobie chyba będziesz oglądać TV jak będzie miała okres
Trzeci - dzień później weźmiesz rozwód.
O czwartym nie wspomnę, że całe wesele przesiedzi zamiast się bawić... W sumie to ślub powinien być stypą dla młodych, ale oni się dopiero o tym dowiadują po jakimś czasie
A piąty powód, to kobieta winna mieć białą suknię ślubną, a nie w brawach Polski - biało-czerwoną...
To tylko nieliczne argumenty, które potwierdzają słuszność mojej tezy ;] Jak ci mało, to może coś jeszcze znajdę. A tymczasem pozdrawiam, bo nie zanosi się na rychłą zmianę twojego statusu społecznego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.