Słucham francuskiego rapu od: początku do końca
Wiek: 20 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 871 Otrzymał 75 piw(a) Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2009-11-15, 00:20 XBOX
Awięc temat dotyczy konsol Jesli ktos powie ze to dziecinne to go wysmieje z miejsca ja osobiscie uwielbiam grac w iksa. Gry typu PES I FIFA to sa u mnie tyrane po kilka godzin dziennie jak dobrze pojdzie rekorsy to po 9 godzin non toper temat zakladam bo pytam jakie gry polecacie i czy w ogole lubicie grac bo ja sam uwielbiam ale zwlaszcza PES mam taki pomysł zeby w wakacje jak ktos zrobi jakis zjazd to przy okazji rozegrac kilka meczy
_________________ J't'explique c'que j'kiffe, c'est de fumer des spliffs
Słucham francuskiego rapu od: 2001
Wiek: 20 Dołączył: 10 Lut 2008 Posty: 90 Otrzymał 9 piw(a) Skąd: Saint Etienne
Wysłany: 2009-11-29, 16:51
ja jestem fanem Playstation i mam wszystkie 3 generacje w tym że PSone zostawiłem w Polsce(PSP i PSP2 nie zaliczam). co prawda gram od czasu do czasu bo na dzień dzisiejszy dużo ciekawszym dla mnie zajęciem jest słuchanie muzyki,ale jaka rozkosz jest gdy się mojego playaka włączy. raz na jakiś czas gram na Playstation Network pod pseudonimem raul59fr. też lubię sportówki szczególnie ostatnio polubiłem PES2010. lubię też grać w DBZ burst Limit, najczęściej Goku albo Komórczakiem.
jestem też zarejestrowany na miastogier.pl i tutaj możecie zobaczyć mój profil
http://www.miastogier.pl/profil,271361.html.
@Orzech: doskonale wiem jakie atuty są lepsze od playstation w xboxie i jak ktoś mi zaproponuje pograć na xboxie to nie pogardzę ale wolę playstation.
no ja tez posiadam ps2 i psp i zbieram na ps3, odczasu do czasu lubie pograc w tekena i nfs'a a na psp to bardzo rzadko gram i sie zastanawiam nad sprzedaniem przenosnej konsoli
Słucham francuskiego rapu od: lat
Wiek: 21 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 492 Otrzymał 181 piw(a) Skąd: WueM
Wysłany: 2009-11-30, 22:02
Owszem ,XBOX zawsze spoko.Jednak jakimś maniakiem gier nie jestem w sensie nie siedzę w necie i nie ściągam ,nie kupuję ,nie śledzę co wychodzi.Natomiast lubię obok w pokoju skopać dupę braciakowi lub sąsiadom w PES-a albo Fifę.Znam typów co jeżdżą po całej Polsce na turnieje na domówkach i to jest mega akcja.
_________________ "...nie mam pojecia jak sie to czyta czy EmEnKone, EmEnKaŁan, MNykone czy jeszcze inaczej..."
Słucham francuskiego rapu od: początku do końca
Wiek: 20 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 871 Otrzymał 75 piw(a) Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2009-11-30, 23:00
No u mnie w bdg to zazwyczaj w piatki wieczorem ustawki po kilka godzin na osiedlowe turnieje PES-a czy fify wiec jest spoko czaje sie na turniej taki ogolno bydgoski czy cos bo niby sa organizowane:) wiem ze jest cos takiego jak mistrzostwa UTP(uniwersytet techniczno przyrodniczy) zapewne inne uczelnie tez robia cos takiego na utp podoba mi sie nagroda bo zazwyczaj przeliczana jest na kraty piwa:)
_________________ J't'explique c'que j'kiffe, c'est de fumer des spliffs
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.