Teledysk do?c ciekawy, akcja w wiezieniu sie dzieje [ciekawe czy zeczywiscie le?eli?] teeldysk w sumie ciezko rozkminic jak nieznasz tekstu, ale domy?la? sie mozna ocb w nim.
ps. niewiedzialem czy zakladac nowy temat z klipami Mafii czy wrzucic do istniej?cego juz, wiec zalozylem nowy, jak cos to skasowa? i przenie?? ; )
Tu masz dobra stronke do tlumaczenia francuskiego na jezyk angielski, niestety nie ma na Polski ale z agn juz latwiej, jest to darmowa stronka i ma jakies smieszne ograniczenie ze tekst moze miec max 500 znakow ale to nie problem chyba :mrgreen:
ja tak przetlumaczylem Pour Ceux i Balance
polecam
oto link
Kod
http://translation2.paralink.com/
Scarface57140
Słucham francuskiego rapu od: 2000
Wiek: 17 Dołączyła: 22 Kwi 2008 Posty: 20 Skąd: Metz i Siedlce
Wysłany: 2008-04-22, 21:13
Ja moge wam tlumaczyc (no tobra nie umiem dobrze pisac po polsku ale jakos mi idzie co? ^^)
A co chodzi o "Balance" dla mnie to najlepzy teledysk i piosenka
_________________ NE JAMAiS BALANCER LES COPAiNS & TOUJOURS LA METTRE EN VEiLLEUSE ♪
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.