Słucham francuskiego rapu od: początku do końca
Wiek: 20 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 871 Otrzymał 75 piw(a) Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2009-07-23, 12:35 drum'n'bass
W okresie wakacji poza rapem lubie posluchac tez troche dnb i tutaj pytanie do was czy posiada ktoś z was jakies kawałki gdzie Mc's z Francji nawijaja pod drumy ? Przykladowo tak jak KJ nawijał na koncercie swoim? Ogolnie nie wiem nawet gdzie tego szukac wiec prosiłbym zebys zapodali cos na pw. Narazie klasycznie slucham Concord Dawn , Pendulum , High Contrast , D.kay oraz Disielboy.Twierdze rowniez ze ta muza nadaje mi sie do jazdy samochodem
_________________ J't'explique c'que j'kiffe, c'est de fumer des spliffs
Słucham francuskiego rapu od: dawna
Wiek: 21 Dołączył: 24 Maj 2007 Posty: 319 Otrzymał 80 piw(a) Skąd: Lublin
Wysłany: 2009-07-24, 08:03
Orzech jeśli chodzi o drum'n'bass to posłuchaj sobie Omni Trio -klasyka.
Co do Francji to naprawdę cieżko mi cokolwiek powiedzieć ,pogadam z kumplem który jest fanem i dam znać jakby coś skojarzył.
_________________ Wczorajsze marzenia to dzisiejsze plany i Ziomuś damy radę wiesz ,że damy!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.