Słucham francuskiego rapu od: 2000
Wiek: 22 Dołączył: 07 Cze 2007 Posty: 28 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Szczecin
Wysłany: 2007-06-11, 10:22 Jedker Realista - Czas na prawdę - PL - 2007
Jeśli chodzi o mnie to produkcja naprawdę bardzo dobra, ogólnie mówiąc to Jędkera bardzo można upodobnić do Sokoła z WWO nie tylko z powodu nagranej płyty bo bardzo jest podobna do ostatniej nagranej przez WWO płycie "Życie na kredycie" i "W Witrynach odbicia"...ale takze ze względu na głos obu raperów, są bardzo podobne:) a co wy o tym myślicie...co myślicie o nowym krążku sol9owym Jędkera?
Słucham francuskiego rapu od: nie slucham, nie lubie rapu
Wiek: 24 Dołączył: 05 Lis 2006 Posty: 487 Otrzymał 28 piw(a) Skąd: elk/warszawa
Wysłany: 2007-06-11, 13:36
ja mysle ze ten krazek to tragedia, za dwa kawalki dam rade przesluchac w calosci, a tacy goscie jak popek nie powinni sie w ogole na majku udzielac.... a co do porownania jedkera do sokola, to moim zdaniem to kompletna bzdura, sokol bije realiste na glowe, widac zreszta to na ostatnim wwo porownując koncepcje i wykonanie sokola a jedkera
Słucham francuskiego rapu od: 4 lat
Wiek: 21 Dołączył: 10 Wrz 2006 Posty: 109 Otrzymał 18 piw(a) Skąd: Ciechanów
Wysłany: 2007-06-17, 18:15
Powiem tak
Plyta slaba-przesluchalem raz i nie chce mi sie jej wiecej sluchac, sa 2 moze 3 kawalki ktorych mogl bym sobie wlaczyc i posluchac od nowa (w tym jeden z sokolem)
Co do porownania Jedrka do Wojtka to kolezko przesadziles:P
Moim zdaniem prosto po wspolpracy z firma podupada na renomie.Ten Popek moze i kiedys byl dobry chodzi mi to o 1 plyte Firmy.Teraz to juz cos zupelnie innego
Wezmy np kawalek Boskiego Romana-na 100% z udzialem Sokola baardzo slaby
Szkoda ze prosto z nimi wspolpracuje
Słucham francuskiego rapu od: dawna
Wiek: 21 Dołączył: 24 Maj 2007 Posty: 319 Otrzymał 80 piw(a) Skąd: Lublin
Wysłany: 2007-06-19, 22:46
Moim zdaniem jeśli chodzi o tą produkcję to uwazam ze stac jedkera na wiele wiecej. Porzednie płyty wydane z sokolem sa jak dla mnie najlepszymi sposrod polskich .Nie wiem co sie dzieje z polskim rapem ale musze z przykroscia stwierdzic ze poziom zamiast rosnac ,maleje brakuje nowych- swiezych rozwiazan ,gosci . Wciaz klepane sa te same tematy na [plytach nic sie nie zmienia Licze jednak ze jako wwo jedker pokaze jeszcze klase
_________________ Wczorajsze marzenia to dzisiejsze plany i Ziomuś damy radę wiesz ,że damy!
Słucham francuskiego rapu od: 2000
Wiek: 22 Dołączył: 07 Cze 2007 Posty: 28 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Szczecin
Wysłany: 2007-06-24, 22:49
każdy ma swoje zdanie...co do współpracy PROSTO z Firmą to też uważam że to najgorsze co zrobili dotychczas...ten Boski Roman to discopolowiec, straszną ma gadke , poprostu burak za przeproszeniem, reszta z firmy też jest słabiutka, myśle że PROSTO powinno przekreślić z nimi kontrakt, niepodoba mi ise muza FIRMY...chyba jedynie tylko jeden kawałek był fajny, ale to stare dzieje...
Słucham francuskiego rapu od: 4 lat
Wiek: 19 Dołączył: 30 Kwi 2007 Posty: 56 Otrzymał 12 piw(a) Skąd: WueM
Wysłany: 2007-06-26, 14:35
Plytka jest naprawde slaba za duzo skitow (moze tylko "Polityk" jest nie zly ) i za duzo goscinnych wystepow Spooksa i popka . moze z 2 lub 3 tracki dobre a reszta to zenada. Jedker tez sie nie wysilil coraz gozej jest z jego rapowa kondycja. Predno nie wroce do odsluchania tego albumu .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.