Słucham francuskiego rapu od: dawna
Wiek: 21 Dołączył: 24 Maj 2007 Posty: 319 Otrzymał 80 piw(a) Skąd: Lublin
Wysłany: 2008-06-19, 22:55
No no no Staffo proszę Cię bardzo album zapowiada się ... zajebiście .Mam tylko nadzieję ,że bez żadnego spóźnienia , i od razu dasz cynk gdzie można ściągnąć
P.S To zdjęcie to Widok z wiaduktu z Czechowa na Tysiąclecia???
_________________ Wczorajsze marzenia to dzisiejsze plany i Ziomuś damy radę wiesz ,że damy!
Słucham francuskiego rapu od: roku 2004 (?)
Wiek: 21 Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 799 Otrzymał 143 piw(a) Skąd: Warszawa (Alcatraz)
Wysłany: 2008-09-22, 13:05
Aj, Staffo, czemu nie wyciszasz oddechów? Brzmi przez to aż za bardzo podziemnie jak na mój gust.
[ Dodano: 2008-09-22, 13:29 ]
To co wyżej napisałem tyczy się najbardziej intra.
Spodobały mi się kawałki Moja rzeczywistość i Dokąd zmierzam, choć w tym drugim nie podoba mi się to "echo" powtarzające niektóre fragmenty tekstu.
_________________ Le Savoir Est Une Arme!
I don't give orders, I make suggestions
Then walk away! I've learned my lessons
J'preferes mourir libre
Seul dans combat que j'livre
Słucham francuskiego rapu od: lat
Wiek: 21 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 492 Otrzymał 181 piw(a) Skąd: WueM
Wysłany: 2008-10-12, 13:49
Podbije temacik.
Kurwa no ,jaram sie.Podoba mi sie ta plyta.Fajny bicik do "Pokazuje swoja siłe" taa ma energie.Zajebiste klawisze (?) w "TCWDG".Ogolnie bity trafiaja w moj gust.Wydaj cos na samplach,bo masz potencjal.No i wrzuc w temat swoje remixy niech sie nie nudza tam u ciebie na dysku,ludzie sobie posłuchaja .
_________________ "...nie mam pojecia jak sie to czyta czy EmEnKone, EmEnKaŁan, MNykone czy jeszcze inaczej..."
Reklamator
Dołaczył: dawmo temu
Skad: W chuj daleko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.