Słucham francuskiego rapu od: nie slucham, nie lubie rapu
Wiek: 24 Dołączył: 05 Lis 2006 Posty: 487 Otrzymał 28 piw(a) Skąd: elk/warszawa
Wysłany: 2010-01-18, 21:16
poczekamy, zobaczymy jak narazie oprocz "serce na dloni" nie zagala chyba nic powaznego... mam nadzieje ze w jej przypadku bedzie to z seriali do konkretnego kina a nie jak w przypadku innych wielkich gwiazd ktore zaczynaly konkretnymi rolami a teraz daja dupy w serialach
nie widziales jak gra w teatrze, ktory wg mnie jest wyznacznikiem prawdziwego aktorstwa wiec nie mamy o czym dyskutowac bo opieranie sie na serialach jest malo merytoryczne, to tak jak ocenianie plyty po okladce, bez sprawdzenia jej zawartosci
Słucham francuskiego rapu od: początku do końca
Wiek: 20 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 871 Otrzymał 75 piw(a) Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2010-01-18, 22:47
spałes z nia esco ? Ja ogolnie mało sie znam na aktorstwie ale wydaje mi sie ze ona sie nadaje chyba to jakiegos lepszego filmu tylko ze u nas takie nie powstają:) Dla mnie to po prostu fajna dupeczka ktora swoim wdziekiem umila ogladanie filmu
_________________ J't'explique c'que j'kiffe, c'est de fumer des spliffs
Słucham francuskiego rapu od: nie
Wiek: 20 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 560 Otrzymał 98 piw(a) Skąd: tak
Wysłany: 2010-01-19, 14:45
Dobry aktor sprawdzą się i w teatrze i na planie Ona będąc na tym drugim jest - mówiąc wprost - sztuczna. Nie mówię o mimice, raczej o operowaniu głosem. Wszystkie zwroty jakie słyszę z jej ust brzmią identycznie, bez emocji. I to mnie strasznie razi. Do roli komediowych w moim odczuciu w ogóle się nie nadaje Żadnej wyrazistej roli w jej dorobku nie odnotowałem, wszystkie podobne. Raz na tvn-ie widziałem jak grała płacz->poziom: kasia cichochłopek.
Jakbym miał ją oglądać tylko dlatego, że to fajna dupeczka to oke, ale fajne dupeczki to mogą grać w pocieraczach a nie w szeroko-pojętym kinie
Ozi, w Polsce powstają dobre filmy, tylko że są przyćmione przez te bardziej komercyjne. Patrz choćby Dom zły, który jest zajebisty jak shake z Pulp fiction. Dobre polskie produkcje spotkasz też w kinach studyjnych, omijając szerokim łukiem Multikina
Polska kinematografia nie jest wcale tak gównianna, jest na całkiem niezłym poziomie, i zaryzykowałbym stwierdzenie, że wcale nie gorsza od hollywódzkiej papki Ale, co kto lubi.
PS MŻT nie jest najgorsza, żeby nie było, że się uwziąłem, ale dupy grą mi nie urywa.
Pozdro kinomaniacy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.