Słucham francuskiego rapu od: 0d 99
Wiek: 25 Dołączył: 21 Paź 2007 Posty: 335 Otrzymał 20 piw(a) Skąd: WuWua
Wysłany: 2007-11-25, 18:41 eMŚ 2010
Grupa 1: Malta, Albania, Węgry, Dania, Szwecja, Portugalia.
Grupa 2: Luksemburg, Łotwa, Mołdawia, Szwajcaria, Izrael, Grecja.
Grupa 3: San Marino, Słowenia, Słowacja, Irlandia Północna, Polska, Czechy.
Grupa 4: Liechtenstein, Azerbejdżan, Walia, Finlandia, Rosja, Niemcy.
Grupa 5: Estonia, Armenia, Bośnia i Hercegowina, Belgia, Turcja, Hiszpania.
Grupa 6: Andora, Kazachstan, Białoruś, Ukraina, Anglia, Chorwacja.
Grupa 7: Wyspy Owcze, Austria, Litwa, Serbia, Rumunia, Francja.
Grupa 8: Czarnogóra, Gruzja, Cypr, Irlandia, Bułgaria, Włochy.
Grupa 9: Islandia, Macedonia, Norwegia, Szkocja, Holandia.
Co wy na to ?? Jak dla mnie to najlatwiejsza grupa od lat no ale nie zawsze najlatwiejsza jest najprostrza.Ostatnie 2 eliminacje byly ciezke ale wyszlismy z tego obronna reka.Mam nadzieje ze i teraz tak bedzie.
Słucham francuskiego rapu od: nie slucham, nie lubie rapu
Wiek: 24 Dołączył: 05 Lis 2006 Posty: 487 Otrzymał 28 piw(a) Skąd: elk/warszawa
Wysłany: 2007-11-25, 21:08
heehe zeby paradoksalnie ta grupa nie narobila nam klopotow mi sie wydaje ze bedzie ciezko 3 dosc mocne druzyny.... zobaczymy co z tego bedzie, ja wierze w awans z pierwszego miejsca
Słucham francuskiego rapu od: 7 rano
Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 616 Otrzymał 126 piw(a) Skąd: ta ponura mina?
Wysłany: 2007-11-25, 22:30
Teoretycznie trafiliśmy nie najgorzej. Teraz tylko trzeba to udowodnić. Z ciekawszych grup podoba mi się 5. Może być ciekawie. No ale to jeszcze trochę czasu. W przyszłą niedzielę (02.12) odbędzie się z kolei losowanie grup Mistrzostw Europy. Ciekawe co nam los przyniesie.
Słucham francuskiego rapu od: nie
Wiek: 20 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 560 Otrzymał 98 piw(a) Skąd: tak
Wysłany: 2007-11-26, 15:51
Teraz nie ma co oceniać szans na awans. Po Euro duża część zawodników odejdzie z kadry, a nawet jak nie to cześć trzydziestolatków do Mundialu nie wyciągnie... Leo będzi musiał zacząć budowe nowego zespołu. Filary w zasadzie ma: Boruc, Bronowicki, Błaszczykowski, Garguła, Ebi, ale mimo wszystko część pozycji będzie do zapełnienia. Może dołączął zawodnicy z młodzieżówki z Kanady. Inne drużyny pewnie też będą po części zmieniać skład więc wszystko się może zdarzyć. Ale mimo wszystko grupa nie najtrudniejsza
Wysłany: 2007-11-26, 18:07
Z reprezentacji z mistrzostw z kanaady.Jak dla mnie to zle rozwiazanie.Oni nawet nie sprawdzili sie w mlodziezowej reprezentacji i poniesli kleske w eliminacjach.Oni w wkeiszosci nie mieszcza sie w kadrach swoich kulob a jak juz cos to graja sporadycznie ejszcze trzeba poczekac ze 3 lata na nich.A z kadry po ME raczej jakas dluga liczba kadrowiczow nie odejdzie.No bo kto ??
Wysłany: 2007-11-26, 18:18
kapi-szi napisał/a
Z reprezentacji z mistrzostw z kanaady.Jak dla mnie to zle rozwiazanie.Oni nawet nie sprawdzili sie w mlodziezowej reprezentacji i poniesli kleske w eliminacjach.Oni w wkeiszosci nie mieszcza sie w kadrach swoich kulob a jak juz cos to graja sporadycznie ejszcze trzeba poczekac ze 3 lata na nich.A z kadry po ME raczej jakas dluga liczba kadrowiczow nie odejdzie.No bo kto ??
Janczyk w Legii grał często, Białkowski w Sh gra często, a przynajmniej grał.. teraz nie wiem, Krychowiak za młody, Król nie wiem czy dobrze gra, ale nie gra za często w tym realu, Fojut myśle, że ma potencjał by zostać jednym z lepszych polskich stoperów, Małecki czasem grał... Myśle, że część z nich powinna powoli wchodzić do kadry i ogrywać się z kolegami. Nie mówie od razu pierwsza 11, ale na 20-30 minut czasem mogą wejść.
Kto może odejść??
-Bąk raczej 100%, Sobol juz poszedł, Kosa też coś wspominał, Żewłakow do młodzianów nie należy, Żuraw też, Krzynówek podobnie...
A jak Leo za 3 lata zacznie zmieniać cały skład to nic dobrego z tego nie wyjdzie...
Wysłany: 2007-11-26, 18:33
Powinien tak powoli wprowadzac i tak teraz robi.On juz ma plan w głowie Wawrzyniak,Bartczak,Murawski,Zahorki.On powoli tak wprowadza po to zey nie robic metliku w kadrze i nie psuc zgrania.A co do Fojut to zgadzam sie.Potencjal jest w nim spory.Tak jak w Janczyku ( szkoda ze tak zadko grywa )Kiedys przydatni beda zapewne Rzezniczak,Cwielong,Cywka,Majewski.A co do Bialkowskiego to ciezko mu bedzie wskoczys w kadre.Nasi bramkarze sa nadal mlodzi i zapewne przez kolejne 10 lat nie ebdziemy mieli problemu z obsadzeniem bramki.
Słucham francuskiego rapu od: 7 rano
Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 616 Otrzymał 126 piw(a) Skąd: ta ponura mina?
Wysłany: 2009-09-01, 13:28
Temat zaniedbany. Odświeżam.
------------------------------------------------------
Wiecie a może i nie, ale ostatnio Wasyl nogę złamał. Podobno krążą nagrania po YT.
Chciał czy nie chciał ? Oto jest pytanie co wszystkich nęka niesłychanie.
Wbrew pozorą temat poważny, z uwagi na zbliżające się mecze kadry.
I jak sądzicie: Czy powinni tego klienta zdyskwalifikować, zabrać mu na 2 lata wypłatę czy wsadzić do więzienia albo wychłostać ? A może oko za oko i niech girę wystawi.
Kto ewentualnie zastąpi Wasyla -> Rzeźnik będzie w stanie ?
Piłka sport kontaktowy ale klient bez wyobraźni i jakiś taki agresywny. Podobno to tylko dzieciak i do tego zdolny. Podobno płakał w szatni rzewnie. Z twarzy nawet miły.
Wysłany: 2009-09-01, 13:44
koczoturian napisał/a
Kto ewentualnie zastąpi Wasyla -> Rzeźnik będzie w stanie ?
Jak to kto? Smolarek! Zwolniło się miejsce w składzie to Leo musi gdzieś go upchnąć aby Obraniak też mógł grać. Będziemy mieć świetną obronę: Krzynówek-Dudka-Żewłakow-Smolarek.
To oczywiście doza ironii z mojej strony, ale tak mi wygląda taktyka Benhałera. Niezależnie od formy grają ci sami, a o innych, którzy grają w klubach i robią to dobrze zapomina. Może to jakaś rodzina holendra -> nepotyzm wszystko wyjaśnia
Na temat kary dla tego chłopaczka się nie wypowiadam, nie mnie oceniać co z nim zrobić. Ale fakt faktem zachował się ch*owo.
Słucham francuskiego rapu od: początku do końca
Wiek: 20 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 871 Otrzymał 75 piw(a) Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2009-09-01, 21:49
Wedlug mnie miał chec faulu ale na bank nie takiego i nie chcial zeby tak wyszlo.Osobiscie dalbym mu zawieche na 4 mecze plus kara pieniezna i tyle ...
_________________ J't'explique c'que j'kiffe, c'est de fumer des spliffs
Słucham francuskiego rapu od: od...to było dawno :-p
Wiek: 22 Dołączyła: 08 Kwi 2009 Posty: 144 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Podkarpacie
Wysłany: 2009-09-02, 19:33
Taka kara pieniężna to i tak bezsens- gość nawet nie odczuje takiego "drobnego" wydatku. A czy to było bardziej czy mniej celowe tego nie dowie się nikt. Jasna sprawa, że się nie przyzna.
Słucham francuskiego rapu od: 2008
Wiek: 16 Dołączył: 17 Wrz 2009 Posty: 52 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-09-26, 00:19
Kadra piłkarskiej reprezentacji Polski na mecze z Czechami i ze Słowacją:
Bramkarze: Jerzy Dudek (Real Madryt), Wojciech Kowalewski (Iraklis Saloniki), Sebastian Przyrowski (Polonia Warszawa)
Obrońcy: Arkadiusz Głowacki (Wisła Kraków), Seweryn Gancarczyk (Lech Poznań), Jarosław Bieniuk (Widzew Łódź), Tomasz Jodłowiec (Polonia Warszawa), Adam Kokoszka (Empoli), Mariusz Pawelec (Śląsk Wrocław), Piotr Polczak (Cracovia), Jakub Rzeźniczak (Legia Warszawa).
Pomocnicy: Sławomir Peszko (Lech Poznań), Jakub Błaszczykowski (Borussia Dortmund), Roger Guerreiro (AEK Ateny), Rafał Murawski (Rubin Kazań), Ludovic Obraniak (OSC Lille), Łukasz Piszczek (Hertha Berlin), Euzebiusz Smolarek, Jakub Wilk (Lech Poznań), Mariusz Lewandowski (Szachtar Donieck), Maciej Iwański (Legia Warszawa).
Napastnicy: Robert Lewandowski (Lech Poznań), Paweł Brożek (Wisła Kraków), Kamil Grosicki (Jagiellonia Białystok), Dawid Janczyk (KSC Lokeren), Ireneusz Jeleń (AJ Auxerre) - Co o tym sądzicie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.