Słucham francuskiego rapu od: 2001
Wiek: 20 Dołączył: 10 Lut 2008 Posty: 90 Otrzymał 9 piw(a) Skąd: Saint Etienne
Wysłany: 2009-08-12, 21:45 Hokej na lodzie
czy są tu jacyś kibice albo kibicki Hokeja Na Lodzie?ja jestem wielkim fanem Detroit Red Wings a ulubionym hokeistą jest niegrający już Steve Yzerman ale Steve Yzerman to moja epoka. pozostałe drużyny które lubię to Corsaires De Dunkerque gdyż w tym mieście spędziłem cztery lata mojego życia. grają gdzieś na zapleczach Ligue Magnus no i oczywiście ze względu na moją sympatię do Legii jako do całego klubu kibicuję też sekcji hokejowej. byłem nawet kilka razy na ich meczu. z reprezentacji miedzynarodowych oprócz Polski i Francji kibicuję Kanadzie Czechom i Finlandii. a ostatnio mam marzenie żeby obejrzeć mecz Polska-Rosja ponieważ Rosjanie to aktualni mistrzowie świata.
co do nielubianych klubów to raczej nie mam żadnego. kiedyś nie lubiłem Colorado Avalanche ze względu na kosę miedzy Wings i Avs ale teraz rywalizacja między tymi drużynami stopniała.
przy okazji pozdrawiam serwis www.nhl.com.pl i wszystkich sympatyków najszybszego sportu świata.
Słucham francuskiego rapu od: 2005
Wiek: 21 Dołączył: 07 Wrz 2008 Posty: 176 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Lower Silesia
Wysłany: 2009-08-14, 19:45
Kiedyś bardziej się tym interesowałem. Kibicowałem Colorado Avalanche. Moimi ulubionymi graczami byli Joe Sakić i Milan Hejduk.
Teraz już tylko czasami sprawdzam wyniki, ale sentyment do Colorado pozostał.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.