Forum FrancuskiRap.com Strona Główna
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Statystyki Rejestracja  Zaloguj  Kontakt  Chat

Poprzedni temat :: Następny temat
Ch..j Ci w dupe Czarna chu ;)
Autor Wiadomość
igrek44 
Kivie La Vie

Słucham francuskiego rapu od: kiedy wpadł mi w ucho
Wysłany: 2009-01-28, 19:46   Ch..j Ci w dupe Czarna chu ;)

Wpiszcie sobie Ch..j Ci w dupe Czarnuchu na YouTube i looknijcie jak polacy na obczyżnie uczą dwóch czarnoskórych wymówic kilka zdań po polsku...
Ja osobiście z kilkoma znajomymi mieliśmy ubaw po pachy do dzis w naszej gadce przewija sie ten tekst.. ;)
Postaw piwo autorowi tego posta

MJ 
Montre-MoiSiTuSais

Słucham francuskiego rapu od: od dłuższego czasu
Otrzymał 76 piw(a)
Wysłany: 2009-01-28, 23:09   

Ogólnie ten czarny (bo tylko jeden jest tam czarny) nie ma pojęcia o czym mówi (wystarczy na niego spojrzeć), więc to nawet nie jest śmieszne, tylko rasistowskie...
Koleś, który to kręcił ma trochę z banią i ten drugi również.

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
mnkone
tymek 

Słucham francuskiego rapu od: 1997
Otrzymał 20 piw(a)
Wysłany: 2009-01-28, 23:53   

ten menciu lepszy:
http://pl.youtube.com/wat...feature=related

Sonsiad 
a.k.a. Pinky

Otrzymał 2 piw(a)
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2009-01-29, 01:29   

Niestety u nas to na porzadku dziennym:) Najwieksza jest radocha z roznego rodzaju kurdyszy czy hindusow, ktorzy zgrzani na polskie dziewczyny, pytaja jak powiedziec "jestes piekna" czy cos w tym stylu, a laska slyszy od niego zrob mi loda. A ze to zgrzane na polskie laski, to jakze glupio wyglada mina takiego baran jak sie dowie co powiedzial:)

Matiz 

Słucham francuskiego rapu od: zmiany na lepsze :D
Wysłany: 2009-01-29, 02:24   

E tam... lepiej wpiszcie sobie "mudżyn a jak" tam mamy historie imprezy gdzie "mudżyn" ma debiucik ze spirytusem i szybko przyswaja język polski.. POLECAM

a jak chcecie spaść z krzesła... to wpiszcie "Zapierdalać trzeba" hahahahahah

igrek44 
Kivie La Vie

Wysłany: 2009-01-29, 12:30   

MJ napisał/a
Ogólnie ten czarny (bo tylko jeden jest tam czarny) nie ma pojęcia o czym mówi (wystarczy na niego spojrzeć), więc to nawet nie jest śmieszne, tylko rasistowskie...
Koleś, który to kręcił ma trochę z banią i ten drugi również.

Jeden jest czarny drugi to mulat zresztą gdybys miał powtórzył coś po kenijsku albo w innym afrykańskim języku to zapewne też bys nie wiedział co mówisz i bys sie gubił.
A gdzie ty tam widzisz rasizm to ja naprawde nie wiem przeciez oni wszyscy mówia to z usmiechem na twarzy nikt ich do tego nie zmusza sami są chętni.
Zresztą chodziło mi tylko o wymowe która wg mnie jest zabawna...tyle w temacie:)

MJ 
Montre-MoiSiTuSais

Otrzymał 76 piw(a)
Wysłany: 2009-01-30, 20:29   

Ten, którego "uczą" nie śmieje się, tylko uśmiecha się bo oni mają z niego pompę, więc jest to odruch. A jego mina mówi sama za siebie, że nie ma pojęcia jak go obrażają.
igrek44 napisał/a
gdybys miał powtórzył coś po kenijsku albo w innym afrykańskim języku to zapewne też bys nie wiedział co mówisz i bys sie gubił.

Widząc, że karze mi powtórzyć coś 2 kolesi, którzy z ślinką na twarzy czekają, aż to powtórzę - nie zrobiłbym tego.
igrek44 napisał/a
A gdzie ty tam widzisz rasizm to ja naprawde nie wiem przeciez oni wszyscy mówia to z usmiechem na twarzy nikt ich do tego nie zmusza sami są chętni.

Jest różnica pomiędzy uśmiechem, a nabijaniem się z kogoś i drwieniem z niego.
Po drugie nie mówią "poczytaj mi mamo" tylko tak jak w temacie. Po trzecie "czarnuch" to już jest rasistowskie - fakt, że często się tak mówi, ale samo określenie kogoś czarnuchem jest już uznawane za.
Pozdrawiam

igrek44 
Kivie La Vie

Wysłany: 2009-02-01, 12:35   

MJ napisał/a
Ten, którego uczą nie śmieje się, tylko uśmiecha się bo oni mają z niego pompę, więc jest to odruch. A jego mina mówi sama za siebie, że nie ma pojęcia jak go obrażają.
igrek44 napisał/a
gdybys miał powtórzył coś po kenijsku albo w innym afrykańskim języku to zapewne też bys nie wiedział co mówisz i bys sie gubił.

Widząc, że karze mi powtórzyć coś 2 kolesi, którzy z ślinką na twarzy czekają, aż to powtórzę - nie zrobiłbym tego.
igrek44 napisał/a

Jest różnica pomiędzy uśmiechem, a nabijaniem się z kogoś i drwieniem z niego.
Po drugie nie mówią poczytaj mi mamo tylko tak jak w temacie. Po trzecie czarnuch to już jest rasistowskie - fakt, że często się tak mówi, ale samo określenie kogoś czarnuchem jest już uznawane za.
Pozdrawiam

Po pierwsze to mysle ze masz złe podejscie troche więcej luzu ziooom a po drugie sprzeczałbym sie czy czarnych to w dzisiejszych czasach to rasistowskie powiedzenie wystarczy spojrzec na filmy prod amerykańskiej(zwłaszcza komedie) z czarnymi aktorami gdzie w co drugim zdaniu przewijają sie zdania typu:Niggers bądz Motherfucker...

Dimitroff 
Le Professeur

Słucham francuskiego rapu od: roku 2004 (?)
Otrzymał 143 piw(a)
Wysłany: 2009-02-01, 12:50   

Słowo czarnuch użyte przez czarnucha nie jest rasizmem. Słowo czarnuch w ustach białego ma historyczne, uwłaczające czarnuchom znaczenie.
Zresztą w filmie drugorzędne znaczenie ma słowo czarnuch, gdyż nie powinno ono być tak poważnie traktowane.
Głupotą są za to wulgaryzmy. Nie chodzi o słowo "czarnuch" ale o chuj ci w dupę. Uczenie czegoś takiego niczego nieświadomego czarnucha to idiotyzm.

I don't give orders, I make suggestions
Then walk away! I've learned my lessons

J'preferes mourir libre
Seul dans combat que j'livre

igrek44 
Kivie La Vie

Wysłany: 2009-02-01, 18:00   

Co wy sie tak tego rasizmu przyczepiliscie dajac tego linka chodziło mi o samą wymowę oto że jest smieszna...
Potraktujcie ten film z delikatnym przymrużeniem oka...

Dimitroff 
Le Professeur

Słucham francuskiego rapu od: roku 2004 (?)
Otrzymał 143 piw(a)
Wysłany: 2009-02-01, 19:25   

Nie czepiam się rasizmu. Widzę w tym zwykłe obrażanie człowieka, wcale nie rasistowskie, który jest tego nieświadomy.
Ale bluzgi tak teraz spowszedniały, że nikogo nie rusza "Chuj ci w dupę"

I don't give orders, I make suggestions
Then walk away! I've learned my lessons

J'preferes mourir libre
Seul dans combat que j'livre

MJ 
Montre-MoiSiTuSais

Otrzymał 76 piw(a)
Wysłany: 2009-02-04, 15:30   

igrek44 napisał/a
wystarczy spojrzec na filmy prod amerykańskiej(zwłaszcza komedie) z czarnymi aktorami gdzie w co drugim zdaniu przewijają sie zdania typu:Niggers bądz Motherfucker...

Dlatego wspomniałem o tym tutaj:
MJ napisał/a
fakt, że często się tak mówi, ale samo określenie kogoś czarnuchem jest już uznawane za.
Pozdrawiam

Dimitroff mówi to samo, co ja pisałem. Obrażanie człowieka, przy czym do czarnucha przyczepiłem się. Mój przyjaciel jest "czarny", więc może dlatego jestem uwrażliwiony na tym pkt ;)

igrek44 
Kivie La Vie

Wysłany: 2009-02-04, 17:25   

Looooz MJ rozumiem cie z tym że o zupełnie co innego chciałem pokazac zapodając tego linka chodziło mi o wymowę która jak dla mnie(może mam kiepskie poczucie humoru) jest śmieszna...

Reklamator

Dołaczył: dawmo temu
Skad: W chuj daleko

Odpowiedz do tematu