Wysłany: 2008-05-24, 13:44 Filmy GRACJANA ROZTOCKIEGO
Założyłem ten temat by pokazać wam nową gwiazdę polskiej sceny muzycznej stylu dziecięcego...GRACJANA ROZTOCKIEGO...jego filmy i piosenki są bardzo przejmujące i skłaniają do wielu refleksji...np. czy Gracjan jest zdrowy na umyśle...
hmm...? wydaje mi sie ze te filmiki powinny znaleźć sie w dziale humor ale to tylko moje zdanie!!!Faktycznie te filmiki skłaniają do refleksji nad tym czy ten człowiek jest zdrowy ,ale to tylko moje skromne zdanie
pozdro SOUNDkail
Słucham francuskiego rapu od: 7 rano
Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 616 Otrzymał 126 piw(a) Skąd: ta ponura mina?
Wysłany: 2008-05-24, 17:02
Żenada co to jest ? Ani to śmieszne ani ciekawe. Jakiś stary pryk (34 lata?) próbuje być śmiesznym. Bo nie sądzę żeby tak naprawdę narąbane miał. Tym ludziom to naprawdę chyba zdrowo odpier...ala. Nudzą się, znajomych nie mają ? Tacy youtubowi żartownisie A może ja taki drętwy jestem i na humorze się zupełnie nie znam Kabareciarze k wa mać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.