Dołączył: 04 Mar 2008 Posty: 217 Otrzymał 15 piw(a) Skąd: WWA
Wysłany: 2009-09-09, 22:54 5. Festiwal Warszawski Skrzyżowanie Kultur
W ramach festiwalu Skrzyżowanie Kultur odbędzie się wiele koncertów artystów pochodzących z Afryki, Hiszpanii, Portugalii, Kuby i innych krajów. Wśród nich będzie można zobaczyć występ Sister Fa - artystki/raperki pochodzącej z Senegalu, który odbędzie się 15. września. Myślę, że warto obadać taki występ na żywo, wstęp to symboliczne 15 pln.
Słucham francuskiego rapu od: ...szalenie długo
Wiek: 20 Dołączyła: 02 Mar 2007 Posty: 345 Otrzymał 118 piw(a) Skąd: Zachód/Toruń
Wysłany: 2009-09-10, 21:31
Zawsze pociągały mnie tego typu imprezy, taka multikulturowość Fajnie, że w Polsce dzieją się takie wydarzenia. Szkoda tylko, że albo ma to miejsce w Warszawie albo np w Kazimierzu dolnym jeśli chodzi o festiwal Dwa Brzegi, ta lokalizacja mi bynajmniej dość utrudnia uczestnictwo...
_________________ " W Bezkresie swój byt spełnieniem skromnie zaznacz "
Reklamator
Dołaczył: dawmo temu
Skad: W chuj daleko
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.