Słucham francuskiego rapu od: 1998
Wiek: 27 Dołączył: 13 Gru 2008 Posty: 248 Otrzymał 28 piw(a) Skąd: Szczecin
Wysłany: 2009-10-21, 18:56
Dla mnie jest kozak na maxa.Wokalnie, stylowo spodziewałem się miazgi ale nie spodziewałem się, że będę słuchał tego krążka i kojarzył go sobie z końcem lat 90-tych jeśli chodzi o beaty!!! Daaaawno nie słyszałem w nowych albumach tylu żywych instrumentów i dobrze, że Shen się na to zdecydował wobec wszechobecnej elektroniki, której na niektórych albumach jest zdecydowanie zbyt wiele.Teraz ten album to nr 1 w moim winampie ( pewnie do czasu wyjścia nowego Sata )
Słucham francuskiego rapu od: 0d 99
Wiek: 25 Dołączył: 21 Paź 2007 Posty: 335 Otrzymał 20 piw(a) Skąd: WuWua
Wysłany: 2009-10-22, 21:42
Siemano No ja dopiero ściagam ten album..Mam nadzieję ze zaskoczy mnie pozytywnie Macie mozliwośc moze zakupienia go lub poprzedniej płytki shena? Napisze cos po przesłuchaniu.Yo
Słucham francuskiego rapu od: 1999
Wiek: 26 Dołączył: 07 Paź 2009 Posty: 36 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Staszów
Wysłany: 2009-10-23, 06:52
nowa plyta shena zajebista, wyłaczajac jeden czy dwa numery, których tytułów nie podam bo akurat nie zerknąłem na trackliste przy odsłuchu, ale 90% albumu dla mnie,
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.