Słucham francuskiego rapu od: od dłuższego czasu
Wiek: 20 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 586 Otrzymał 76 piw(a) Skąd: BDG
Wysłany: 2009-09-14, 12:52 Sinik "Mort ou Vif"
Widzę, że nie ma nic na ten temat, a info już jest jakoś od wakacji. Wychodzi nowy album Sinik'a 30 listopada, jednak nie wiem czy nie przesunie się to na grudzień, już są takie informacje w necie.
Na oficjlanym skyrocku możemy przesłuchać (częściowo) dwa kawałki zbliżającej się płyty:
Dangereux
Mort ou Vif
Pierwszy kawałek nawet wpadł mi ucho Ogólnie podoba mi się flow Sinik. Oczekuję tej płytki.
Nie jestem pewien w 100% czy nazwa albumu będzie Mort ou Vif, okładka pewnie jeszcze zmieni się
Słucham francuskiego rapu od: początku do końca
Wiek: 20 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 871 Otrzymał 75 piw(a) Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2009-09-14, 21:46
Nie slucham go od sang froid ktora okazala sie dla mnie cienka... nie pamietam zadnego kawalka z tej plytki no ale sprawdze bo od niego miedzy innymi zaczynałem sluchac pamietam jak sie jarałem L'assassin
_________________ J't'explique c'que j'kiffe, c'est de fumer des spliffs
PREMIERA: 30.11.2009
Raczej to będzie: Sinik - Ballon d'or. Tak jak na Diam's nie widać Sinik'a, tak na Sinik'u nie widać Diam's.
Za to gościnnie m.in.: Soprano, Kayna Samet.
TRACKLISTA
01. Sinikmikaze
02. Adrenaline
03. Mauvaise graine
04. Le banc des accusés
05. Zone abandonnée (feat. Soprano)
06. Paroles d'hommes
07. Tete a tete (feat. Leck)
08. 442
09. Le gout du goudron (feat. Cifack)
10. Inespérée (feat. Kayna Samet)
11. Dialogue de sourd
12. Gladiateur (feat. Cheb Akib)
13. Dangereux
14. Mort ou vif version 1
15. Mort ou vif version 2
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.