Witam jestem nowym i można by rzec przypadkowym gościem na tym forum. O przygodzie z FHH nie będę pisał bo zaczęła się od "Resistant" w 13 dzielnicy.
Mój problem polega na tym, że ciężko jest znaleźć utwory wykonawców. Czy nie myśleliście aby przy każdej płycie dawać jakieś linki do przesłuchania lub samemu je uploadować (przykładowo na wrzuta.pl). Rap tego typu nie jeszcze dość popularny w naszych stronach, a każdy z was (siedzących dłużej na forum) posiada zapewne spore ilości kawałków. Nie warto się z nimi podzielić z tymi "świeżakami"? ;p
Słucham francuskiego rapu od: wschodu do zachodu :)
Wiek: 19 Dołączył: 21 Sie 2006 Posty: 821 Otrzymał 88 piw(a) Skąd: Ciechanów
Wysłany: 2008-04-05, 13:33
Podawanie linków do albumów, mp3 na pewno odpada, no chyba, że jakieś serwery odsłuchowe typu wrzuta.pl ale tez nie ma co przesadzać, ja nie widzę żadnego problemu, gdyż wchodzisz w dział teledyski na naszym forum, oglądasz co popadnie, albo to co widzisz, że jest polecane, jak sie spodoba to szukasz na youtubie wykonawcy/ekipy i dobre, a albumy to już albo szukasz na własną rękę albo wysyłasz na PW wiadomość z prośbą do któregoś z użytkowników z forum, oczywiście robisz to po kryjomu, ja sie o tym nie mogę dowiedzieć, nawet nie chce Ale w sumie to ciekawy pomysł, żeby w temacie z wykonawcą/ekipą dodawać teledysk
Dzięki za zabranie głosu
_________________ "Dobre czasy, złe czasy ale leje się bro!"
Ja polecam ściągnąć program Acoustica 3.3 i korzystać z Youtuba oto jak to działa. Puszczasz muzę z Youtuba uruchamiająć wcześniej wymieniony program i przesłuchując nagrywasz potem przetwarzasz oczyszczasz demontujesz można robić wszystko micstype;a roownież polecam wypas ja wten sposób dobrałem się do wszystkich diamencików ...... jeśli chodzi o hh muzę, polecam coś dla odmiany nieco r'n'b Matt Houston i od w duecie z Ratem z mojego ulubionego zespołu FF......
"Shorty Wanna Be A Thug" pice.
_________________ Only God Can Judge Me
Reklamator
Dołaczył: dawmo temu
Skad: W chuj daleko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.