Słucham francuskiego rapu od: od dłuższego czasu
Wiek: 20 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 586 Otrzymał 76 piw(a) Skąd: BDG
Wysłany: 2008-10-03, 15:55 Muzyka na wstępie!
A więc dzisiaj wpadłem na wypas pomysł, jeszcze na żadnym z for tego nie widziałem! Dokładniej mówiąc odtwarzacz muzy forum!
Możliwości:
- pętla
- odtwarzanie losowe
- dostosowanie własnej playlisty
- dowolny wybór utworu z listy
- możliwość dostosowania koloru odtw. do motywu forum
- *możliwość oglądania klipu
Wszystko jest legalnie (muza jest odtwarzana przez youtube lub przez inną sieć), tworzy się playlisty, jest możliwość oglądania również clipu (IPOD). Z clipem nie sądzę, aby to był dobry pomysł, ponieważ byśmy go nie widzieli, chyba że siedzielibyśmy na stronie głównej. Odtwarzacz za każdym otwieraniem strony ładuje się od nowa, więc nie ma sensu. Sposobem, aby muza leciała normalnie jest otwieranie for przez nową kartę (co i tak ja zawsze robię) w ten sposób strona główna jest "nienaruszona" muza gra w głośnikach, a my możemy pisać i przeglądać fora
Możecie zobaczyć jak coś takiego zastosowałem na moim forum: tutaj
Jeżeli admin jest zainteresowany to niech się zgłosi, w razie czego pomogę
Słucham francuskiego rapu od: lat
Wiek: 21 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 492 Otrzymał 181 piw(a) Skąd: WueM
Wysłany: 2008-10-03, 17:36
Jak dobrze mysle to chcesz stworzyc cos takiego jak na blogach,własne playlisty.Jaram sie jestem na tak.No i moze to sluzyc promocji nowych jak i starych kawałkow i tego typu rzeczy.
_________________ "...nie mam pojecia jak sie to czyta czy EmEnKone, EmEnKaŁan, MNykone czy jeszcze inaczej..."
Wysłany: 2008-10-03, 19:42
Skoro by nie było to skąd ludzie na myspace mieliby taką muzę ;] (nie mówię o prod.) To działa podobnie co vdownloader, gdzie przecież możesz sobie ściągać clipy na dysk freeware.
www.myflashfetish.com
to jest strona tego odtwarzacza.
Opis:
What's MyFlashFetish?
MyFlashFetish lets you create music or video playlist and cool widgets for your MySpace, Bebo, Friendster, Windows Live Spaces, Gaia, blogs, websites & more. Absolutely FREE!
Wysłany: 2008-10-05, 14:57
A co myślicie, aby jeszcze wrzucić do tego przerywniki coś jak w radiu, tyle że np. francuskirapcom poleca na tle wybranych frag. fr muzy, byle krótkie np. 10s.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.