Słucham francuskiego rapu od: wschodu do zachodu :)
Wiek: 19 Dołączył: 21 Sie 2006 Posty: 821 Otrzymał 88 piw(a) Skąd: Ciechanów
Wysłany: 2007-04-06, 23:34 Nowe logo - konkurs
Ogłaszam wszech i wobec konkurs na nowe logo forum :-) Projekty wklejajcie w tym temacie. Dla zwycięzcy przewidziana jest nagroda w postaci dożywotniej rangi "VIP". Pozdrawiam i czekam na propozycję
_________________ "Dobre czasy, złe czasy ale leje się bro!"
Słucham francuskiego rapu od: nie
Wiek: 20 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 560 Otrzymał 98 piw(a) Skąd: tak
Wysłany: 2007-04-07, 09:47
jezeli bedzie glosowanie, to ja daje swoj punkt dla adamsa swietne logo (tylko w niektorych miejscach sie nie umiem rozczytac, ale pewnie tak mialo byc ) taka prowokacja artystyczna ??
Słucham francuskiego rapu od: święta
Wiek: 26 Dołączył: 22 Sie 2006 Posty: 26 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: BDG
Wysłany: 2007-04-10, 21:49
No ja mam taką umowe w szufladzie (Adam nic o tym nie wie), Dają nam tzn mi 300zl miesiecznie na opłacenie serwera i domeny . Jak sie dowiedza ze poszedł wał w tym temacie to mnie posadzą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.