Słucham francuskiego rapu od: wschodu do zachodu :)
Wiek: 19 Dołączył: 21 Sie 2006 Posty: 821 Otrzymał 88 piw(a) Skąd: Ciechanów
Wysłany: 2008-06-01, 12:30 Nowy styl forum - uwagi/propozycje
Jak widzicie z okazji dnia dziecka Borkos zrobił nam nowy styl, tzn poddał edycji stary + logo Jak jakieś pomysły, uwagi itp. to walcie śmiało w miarę możliwości wspólnymi siłami może uda nam się zrobić styl ideał hehee
Borkoś wielkie bro dla Ciebie
Aha jeszcze trzeba pokombinować z cytowana wiadomością. Bo jest tak:
Cytat
fghfghgf
strasznie nie przejzyscie to wygląda, pomyslimy
EDIT: OK poprawione, efekt widac wyżej
_________________ "Dobre czasy, złe czasy ale leje się bro!"
Słucham francuskiego rapu od: nie
Wiek: 20 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 560 Otrzymał 98 piw(a) Skąd: tak
Wysłany: 2008-06-01, 12:39
Więc tak. Na początek -> Borkoś wypowiedz się w temacie aby można było postawić Ci zasłużone piwo.
Ogólnie styl prezentuje się rewelacyjnie. Mi się podoba. Jeszcze raz, Borkoś chylę czoła. Co mi się nie widzi? Mikrofon w logo. Jakoś mi tam nie pasuje do konwencji. Zaznaczę, że nie jest badziewne. Jest fajne, ale ja bym coś zmienił. Trochę dawniej rysowałem - wiem, że to nie to samo co grafika - i tam mnie nauczono, żeby nie robić symetrycznych obrazków. To burzy kompozycję, nie daje oryginalności, ... (więcej nie trzeba pisać, bo to nie o tym ). Może to tylko mi wadzi, w takim razie nie ma problemu - nie będę się narzucać ze zmianą .
Cytowanie - Może da się zmienić kolor czcionki w ramce?
Słucham francuskiego rapu od: 4 lat
Wiek: 21 Dołączył: 10 Wrz 2006 Posty: 109 Otrzymał 18 piw(a) Skąd: Ciechanów
Wysłany: 2008-06-01, 12:59
Witam
Mam nadzieje ze styl sie przyjmnie i wiekszosci sie bedzie podobal.
Chce zaznaczyc ze nie jest wykonany tak jak bym chcial.
Nie wszystko potrafie(ciagle sie ucze) widac efekty w css ktory jest dla mnie jeszcze czarna magia.Pozostaje tak naprawde jeszcze kilka waznych rzeczy do zmiany,mialem to juz zrobic na dzis ale ze juz jestem po maturze wiec musialem sie jakos odstresowac i od czwartku walcze z 40%
Mistrzowska robota - brawo! Podoba mi się tu wszystko, może poza logiem. Myślę, że mogłoby byc w trochę innych barwach niż reszta forum. Mikrofon jest ok, ale w miejscu tych dwóch wież można by wstawic coś innego. Piwko dla Ciebie
Słucham francuskiego rapu od: roku 2004 (?)
Wiek: 21 Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 799 Otrzymał 143 piw(a) Skąd: Warszawa (Alcatraz)
Wysłany: 2008-06-04, 16:10
mi się logo bardzo podoba, mój nowy telefon jest utrzymany w tej samej kolorystyce hehehe
no i dzięki mikrofonowi logo nie jest całkowicie symetryczne.
_________________ Le Savoir Est Une Arme!
I don't give orders, I make suggestions
Then walk away! I've learned my lessons
J'preferes mourir libre
Seul dans combat que j'livre
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.