Słucham francuskiego rapu od: długo
Wiek: 23 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 105 Otrzymał 7 piw(a) Skąd: Stolica
Wysłany: 2006-12-01, 17:32
A ja bym zaproponowa? nie rangi oznaczaj?ce ilo?? postów tylko np. "VIP" dla osób odznaczaj?c? si? aktywno?ci? na forum. Albo np. ?eby przez admina co tydzie? by? wybierany "User Tygodnia" i przez nast?pny ca?y tydzie? odznacza? si? ta rang? i innym kolorkiem od wszystkich Co na to admin i reszta? ;-)
_________________ "A gdybym miał urodzić się znów to tylko w Polsce i tylko tu!..."
Słucham francuskiego rapu od: nie
Wiek: 20 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 560 Otrzymał 98 piw(a) Skąd: tak
Wysłany: 2006-12-01, 18:06
no rozumiem Twoje intencje, ale mi sie kojazy zwrot "user tygodnia" z postami typu "super p?ytka", "tez to polecam" itd. Nie raz sie zdazaja tacy co sypia spamem (nie mowie tu o nikim z Was), ale mam nadzieje ze Admin nie bedzie takich nagradzac jak sie zgodzi na tego usera. tyle
Słucham francuskiego rapu od: długo
Wiek: 23 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 105 Otrzymał 7 piw(a) Skąd: Stolica
Wysłany: 2006-12-01, 18:09
Heh no przecie? wiadomo, ?e jak kto? b?dzie pisa? takie posty to doceniony nie b?dzie no to jest proste. Ale ogólnie to chyba dobry pomys?, ?eby te forum jako? urozmaici? i w ogóle ruszy? z tym wszystkim... Ja tam jestem za.
_________________ "A gdybym miał urodzić się znów to tylko w Polsce i tylko tu!..."
Słucham francuskiego rapu od: wschodu do zachodu :)
Wiek: 19 Dołączył: 21 Sie 2006 Posty: 821 Otrzymał 88 piw(a) Skąd: Ciechanów
Wysłany: 2006-12-01, 20:37
No no podoba mi si? ten pomys? :-) Co do tego spamu to oczywi?cie, ?e nie b?de nagradza? takich ludzi, takie posty oczywi?cie s? kasowane. Co na to reszta? ja te? jestem za.
_________________ "Dobre czasy, złe czasy ale leje się bro!"
Słucham francuskiego rapu od: wschodu do zachodu :)
Wiek: 19 Dołączył: 21 Sie 2006 Posty: 821 Otrzymał 88 piw(a) Skąd: Ciechanów
Wysłany: 2006-12-03, 15:43
Ok. no to Panowie tworz? nowa rang? "User Tygodnia". Zach?cam do udzielania si? na forum od poniedzia?ku a by? mo?e od nast?pnej niedzieli to Ty b?dziesz mia? inny kolorek na nicku :-) Tak sobie pomy?la?em, ?e t? rang? "VIP" dostawa?aby osoba, która np. 3 lub 4 razy by?a "Userem Tygodnia" co Wy na to?
_________________ "Dobre czasy, złe czasy ale leje się bro!"
Słucham francuskiego rapu od: 7 rano
Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 616 Otrzymał 126 piw(a) Skąd: ta ponura mina?
Wysłany: 2006-12-04, 18:17
Mo?na spróbowa?, tylko ?eby?my nie przesadzili z tym wszystkim. Zobaczmy najpierw jak b?dzie dzia?a? ten "User tygodnia" i czy to pomo?e. Bo jak wprowadzimy setki rang to nie wiem czy to b?dzie mia?o jaki? sens. Ale zamys? uwa?am -> dobry. 8-)
Słucham francuskiego rapu od: nie
Wiek: 20 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 560 Otrzymał 98 piw(a) Skąd: tak
Wysłany: 2007-02-08, 13:46
user tygodnia poszedl w niepamiec od poczatku to uwazalem za "zuo" :p ale ok. jak juz potrzeba wam jakichs rang to polecam takie cos jak obrazek po nikiem np ulubiona wytwornia, ulubiony sklad, ulubiony raper, fura jaka sie wozicie czy cos takiego, tyle ze to problem bo ktos by musial umiec takie cos zrobic w wymiarach mniej wiecej :dlugosc 100pikseli szerokosc 20-30piks. a jak nie to moze jakis pomysl ktos przyuwazy na jakims innym forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.