Słucham francuskiego rapu od: wschodu do zachodu :)
Wiek: 19 Dołączył: 21 Sie 2006 Posty: 821 Otrzymał 88 piw(a) Skąd: Ciechanów
Wysłany: 2008-03-18, 17:40
albinos18 napisał/a
Adam, jak dla mnie napis powinien być stylu 3 czcionki od góry w Twoich propozycjach,jeszcze żeby Borkoś coś fajnie wykombinował do tego. I myślę że czytelnie i stylowo będzie się to wszystko w jedną całość układać
wrzuciłem na próbę:
_________________ "Dobre czasy, złe czasy ale leje się bro!"
Słucham francuskiego rapu od: od dłuższego czasu
Wiek: 20 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 586 Otrzymał 76 piw(a) Skąd: BDG
Wysłany: 2008-03-18, 19:26
Dobra zobaczę jak to będzie wyglądało bo mam jeden projekt gotowy. Zamienię napisy, kolory i może zmienię efekt. Mogę wam podać stronę, gdzie są prezentowane możliwości programu http://www.videocopilot.net/riotgear.html
akurat nie ma tu tego co zrobiłem, ale jest to podobne do tego przejścia z grungy text.
Zresztą zobaczycie sami.
Słucham francuskiego rapu od: nie
Wiek: 20 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 560 Otrzymał 98 piw(a) Skąd: tak
Wysłany: 2008-03-18, 19:33
Fajnie całkiem się to prezentuje. Adam, tylko ten napis mógłbyś dać jeszcze na koniec aby ponownie zachęcić potencjalnego oglądacza do wejścia na stronę. Ewentualnie można na koniec dać "Więcej na www.francuskirap.com . Jak ktoś potrafi zrobić napis podczas trwania filmu to też nie byłoby głupie, bo tekst przykuwa wzrok.
MJ animacja to też dobra sprawa tylko, że zbyt długa nie może być bo zniechęci do oglądania klipu Nie każdemu się chce czekać na aż będzie coś leciało. Pięcio lub siedmiosekundowa animacja byłaby chyba w porządku. Tylko najpierw trzeba ją mieć
Słucham francuskiego rapu od: od dłuższego czasu
Wiek: 20 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 586 Otrzymał 76 piw(a) Skąd: BDG
Wysłany: 2008-03-18, 20:42
No wiadomo, że nie może być długa. A napis wstawić podczas trwania też mogę. Ogólnie tata zajmuje się montażem cyfrowym i też wciągnęło mnie to troszkę Dlatego ostatniego czasu mało udzielałem się na forum, 11gb dodatków i pluginów sprawdzałem
jutro zajmę się tym bo jeszcze mi komp zwalił się i strasznie muli
Słucham francuskiego rapu od: dawna
Wiek: 21 Dołączył: 24 Maj 2007 Posty: 319 Otrzymał 80 piw(a) Skąd: Lublin
Wysłany: 2008-03-18, 21:50
Adam jak dla mnie jest dobrze prosto, skromnie i przede wszystkim treściwie. Myślę że pomysł miszcza też jest spoko (z ponownym umieszczeniem loga na końcu klipu.) Czekajmy na oceny innych użytkowników
_________________ Wczorajsze marzenia to dzisiejsze plany i Ziomuś damy radę wiesz ,że damy!
Słucham francuskiego rapu od: 2004-05 rok ?
Wiek: 21 Dołączył: 14 Lut 2008 Posty: 148 Otrzymał 65 piw(a) Skąd: Granada (esp)
Wysłany: 2008-03-18, 22:21
wg. mnie tak wlasnie powinno byc - prosto, skromnie i tresciwie. a w miare rozwoju forum, rozwijac promocje i dodawac rozne bajery. dobrze, ze logo pojawia sie tylko na poczatku, nie irytuje sluchacza w trakcie klipu zaslaniajac fragment itd. mysle, ze wlasnie o to chodzi, skromnie, ale skutecznie!
_________________ Argentina Espańa Francia Estados Unidos Polonia
Słucham francuskiego rapu od: 2004-05 rok ?
Wiek: 21 Dołączył: 14 Lut 2008 Posty: 148 Otrzymał 65 piw(a) Skąd: Granada (esp)
Wysłany: 2008-03-18, 23:37
Borkoś napisał/a
Ok sam napis jak chcecie może bys tylko napewno nie taka czcionka jaka podal adam
Ta zupelnie nie pasuje
z tych co podal wczesniej to zdecydowanie najlepsza. no ale Borkos, jesli mozesz to pewnie, ze dobrze by bylo gdyby to udoskonalic sproboj moze zrobic w jakims nowoczesnym stylu jeden i drugi w takim starszym, cos na wzor projektu Adama ja niestety nie mam pojecia jak to zrobic
_________________ Argentina Espańa Francia Estados Unidos Polonia
Słucham francuskiego rapu od: roku 2004 (?)
Wiek: 21 Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 799 Otrzymał 143 piw(a) Skąd: Warszawa (Alcatraz)
Wysłany: 2008-03-19, 20:56
Trochę słabo widoczny ten niebieski na czarnym tle. Myślę też, że lepiej by się to zaprezentowało gdyby słowa francuski, rap i com były oddzielnych kolorów, o jak na razie to słabo czytelne jest.
Ale pomysł jest przedni!
_________________ Le Savoir Est Une Arme!
I don't give orders, I make suggestions
Then walk away! I've learned my lessons
J'preferes mourir libre
Seul dans combat que j'livre
tomme
Słucham francuskiego rapu od: początku
Wiek: 26 Dołączył: 25 Lut 2008 Posty: 75 Otrzymał 170 piw(a) Skąd: Lipiny
Wysłany: 2008-03-19, 23:14
A co byście powiedzieli na prosty napis rapfrancuski.pl, bez zadnych kolorów. albo raczej w jednym, białym.smiesznie wyglada ta flaga francji. co do trzcionki to rowniez zaproponowalbym zwyklą. (podoba mi sie tez pierwszy z przykladów adama).
podzielam pomysl zeby bylo prosto, skromnie i tresciwie. do tego napis nie powinien gryzc sie z tłem clipu. powinien byc subtelny, ale widoczny. wkomponowywac sie w calość.
_________________ J'suis né et j'crèverai comme un type qu’a toujours la dalle
Słucham francuskiego rapu od: 4 lat
Wiek: 21 Dołączył: 10 Wrz 2006 Posty: 109 Otrzymał 18 piw(a) Skąd: Ciechanów
Wysłany: 2008-03-19, 23:24
tomme napisał/a
A co byście powiedzieli na prosty napis rapfrancuski.pl, bez zadnych kolorów. albo raczej w jednym, białym.smiesznie wyglada ta flaga francji. co do trzcionki to rowniez zaproponowalbym zwyklą. (podoba mi sie tez pierwszy z przykladów adama).
podzielam pomysl zeby bylo prosto, skromnie i tresciwie. do tego napis nie powinien gryzc sie z tłem clipu. powinien byc subtelny, ale widoczny. wkomponowywac sie w calość.
dobrze gada polac mu
Na tym polega metoda wyboru czcionki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.