Słucham francuskiego rapu od: początku do końca
Wiek: 20 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 871 Otrzymał 75 piw(a) Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2010-02-27, 11:20 Ruszamy z projektem
W styczniu zeszłego roku zaczelismy projektowac koszulki z logiem naszej strony. W tym roku rowniez proponuje to zrobic oczywiscie proponuje tez bym ja to zrobił gdyz lubie takie misje aczkolwiek jesli ktos z was bedzie miał dobrą opcje to spoko oddam mu tą przyjemność. Mysle tez by zrobic cos w stylu smyczy kubkow popielniczek i roznych innych rzeczy ktore zaproponujecie...Sęk w tym ze musimy zrobic loga i wybrac je ... Mysle zeby sie nie ograniczac zupełnie zadnymi formatami i kolorami jedziemy na maksa ze tak powiem. Koszty sprawdzi sie pozniej a projekty na bank sie wykorzysta wiec nie przepadną. Co do projektów to na bank chcialbym zeby powstał jakis napis w jezyku polskim i francuskim, napis ma reklamowac forum , byc takim hasłem naszym czy cos Mozecie zaczynac projektowac - zycze powodzenia i czekam na propozycje.
_________________ J't'explique c'que j'kiffe, c'est de fumer des spliffs
Dołączył: 04 Mar 2008 Posty: 217 Otrzymał 15 piw(a) Skąd: WWA
Wysłany: 2010-02-27, 11:42
Na pewno warto wrzucić na jakąś dzianinkę logo, które stanowi twój profile picture. Co do innych pomysłów, opierających się na jakiś napisach etc. jestem za, tylko, żeby obyło się bez badziewnych gothiców i oklepanych patentów.
Słucham francuskiego rapu od: od...to było dawno :-p
Wiek: 22 Dołączyła: 08 Kwi 2009 Posty: 144 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Podkarpacie
Wysłany: 2010-02-27, 12:20
Pomysł świetny, Orzech, ja też uważam, że twój avatar świetnie się nadaje, ale jeśli ktoś wpadnie na coś bardziej genialnego, to czemu nie co do hasła reklamowego, to tylko po pl mogę podumać
Wysłany: 2010-02-27, 16:02
A sluchajcie chcecie moze bluzy zrobic ? Jesli bierzemy to logo to dodajemy cos jeszcze na koszulke ? Ruyszcie temat troche bo niedlugo bede gadał z czlowiekiem z tej branzy to sie dogadam.
Wysłany: 2010-02-27, 18:37
no tak czyli walimy to logo na klate tak ? w formacie a4 ? a tył koszulki ? Mysle ze tym razem postawimy na bialy kolor jesli bedzie trzeba wybrac jeden kolor. Jutro pokaze wam wtedy projekt tego w zasadzie kazdy moze to zrobic u siebie na kompie Adam podeslij mi to duze
Słucham francuskiego rapu od: od...to było dawno :-p
Wiek: 22 Dołączyła: 08 Kwi 2009 Posty: 144 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Podkarpacie
Wysłany: 2010-02-27, 20:11
Mnie się bardziej podoba pomysł na te małe rzeczy jak kubek czy smycz, koszulka na pewno znajdzie nabywców, co do bluzy niech się inni wypowiedzą Jeśli logo będzie z przodu, to z tyłu można by walnąć jakiś napis, jeśli coś wymyślimy. Tak koszulka prezentuje się lepiej, ale z drugiej strony jeśli miałoby to być coś mało efektownego to lepiej zrezygnować.
Słucham francuskiego rapu od: wschodu do zachodu :)
Wiek: 19 Dołączył: 21 Sie 2006 Posty: 821 Otrzymał 88 piw(a) Skąd: Ciechanów
Wysłany: 2010-02-27, 23:02
ja jestem mimo wszystko za koszulka z nowym logiem, dopracować, pomyśleć konkretnie nad projektem, teraz bardziej byłbym za białym kolorem : ). Ewentualnie 10-15 sztuk bluz to jest koszt bodajże ok. 100 zł na głowę. koszulki wiadomo ok. 30 sztuk = 30-35 zł. Kubki czy smycze pozostawiam bez komentarza
_________________ "Dobre czasy, złe czasy ale leje się bro!"
Słucham francuskiego rapu od: dawna
Wiek: 21 Dołączył: 24 Maj 2007 Posty: 319 Otrzymał 80 piw(a) Skąd: Lublin
Wysłany: 2010-02-28, 00:42
Adam napisał/a
Kubki czy smycze pozostawiam bez komentarza
tego typu gadżety odpadają. Na koszulkę piszę się w ciemno.Ogólnie akcja na plus, ogarnijmy datę do kiedy trzeba się deklarować, żeby Orzech wiedział na czym stoi.
_________________ Wczorajsze marzenia to dzisiejsze plany i Ziomuś damy radę wiesz ,że damy!
Słucham francuskiego rapu od: roku 2004 (?)
Wiek: 21 Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 799 Otrzymał 143 piw(a) Skąd: Warszawa (Alcatraz)
Wysłany: 2010-02-28, 03:18
Bluza stwarza problemy - z kapturem czy bez, rozpinana czy nie? Ciężko byłoby pewno dojść do konsensusu. Koszulka z nowym logiem i tyle. Na karku z tyłu może być ta stara kula z napisem dookoła fracuskirap.com.
_________________ Le Savoir Est Une Arme!
I don't give orders, I make suggestions
Then walk away! I've learned my lessons
J'preferes mourir libre
Seul dans combat que j'livre
Słucham francuskiego rapu od: od dłuższego czasu
Wiek: 20 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 586 Otrzymał 76 piw(a) Skąd: BDG
Wysłany: 2010-03-01, 19:51
Dimitroff napisał/a
Bluza stwarza problemy - z kapturem czy bez, rozpinana czy nie? Ciężko byłoby pewno dojść do konsensusu.
Niekoniecznie U nas w bdg jest hurtownia na szajnochach (Orzech może wie gdzie) i tam można dostać "czyste" (bez nadruku) bluzy koszt na oko 40-50zł. Koszt nadruku pewnie podobnie jak w zeszłym roku - jeśli skorzystamy z tej samej firmy.
Osobiście jestem bardzo za bluzą i to w dodatku białą - jakąś muszę sobie sprawić na zawody w new style'u, więc dobrze byłoby reklamować forum hehe
Projekt smyczy podałem Orzechowi rok temu
A co do projektu na bluzę/tshirt to mogę coś zrobić (mam już małą wizję ) wykorzystując avatar Orzecha.
ps. potrzebowałbym avatar Orzecha i Adama w dużej wielkości mógłby mi ktoś podesłać na pw?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.