Dołączył: 04 Mar 2008 Posty: 217 Otrzymał 15 piw(a) Skąd: WWA
Wysłany: 2010-01-13, 16:57 Alonzo - Les Temps Modernes
Pierwszy solowy album Alonzo (Psy4) ukaże się 1. lutego. W necie śmigają już 3 numery z tej produkcji, a także jeden teledysk promujący wydawnictwo.
Tracklista:
1 Braquage Vocal
2 Je suis le Quartier
3 Dramatik Music feat Salif
4 Chacun son vice feat Ekila
5 Les Temps Modernes
6 Sex Drogue & Rap'n'Roll
7 Guardia Civil
8 Broly
9 Physio
10 C'est Vrai feat Psy4 de la Rime
11 Mon Père c'est ma Mère
12 Le Couz feat Lygne 26
13 Enorme
14 Top Gun
15 Interlude (Akhenaton)
16 Abstrait
17 Urgence feat Sale Equipe & Ghost Dog
Słucham francuskiego rapu od: od...to było dawno :-p
Wiek: 22 Dołączyła: 08 Kwi 2009 Posty: 144 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Podkarpacie
Wysłany: 2010-01-14, 09:38
Jak już wcześnie mówiłam, czekam czekam czekam na ten album. Fajnie że Alonzo postanowił zrobić coś solo. Je suis le gardier mi się bardzo spodobał- zarówno utwór jak i teledysk. Braquage Vocal też w miarę ok, słyszałam jeszcze Broly i tu już niebardzo... Ciekawa jestem kawałka C'est Vrai
Broly ... chyba to ma wiekszy zwiazek z DB, nie tylko zapowiedz ... Nawet ostatnio znalazlem clip tam przez kogos zmontowany pod ten kawalek a z kim to mozna sie domyslec
Reklamator
Dołaczył: dawmo temu
Skad: W chuj daleko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Serwis www.francuskirap.com nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Wypowiedzi są własnością ich twórców i to oni ponoszą odpowiedzialność za ich treść.